2000 yılındakı yavru antıloplar 20000 zırvesında mal alıyordu.......sonra kaca dustu hatırlayan var mı ....nesıllerı tukenmıstı tarıh tekerrurden ıbaret........tımsahlar ve aslanlar
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Boş verin viobu borsayı yarın 1 ton sarımsak 1000 litre sirke alacağım böyle giderse bir dış sarimsaga 10 kontrat alsam köşeyim.😂😂 Bu arada sarımsak 40 TL olmuş kg.
Ahmet Mahmut Ünlü, koronavirüsten korunmak için okunacak duayı açıkladı:
"Koronavirüse karşı 132 kez bulaşıcı mikroplardan korunma duasını okuyun. Sabah-akşam ayrıca bulunduğu her mekanda okuyana, oradan ayrılana kadar hiçbir şeyin zarar vermez."
@c_ahmethoca
https://twitter.com/rusencenter/stat...77786247958529
Ben ne dedim size tedavisi bulundu, işte haberi.
Belgesel 10. Dakika yorumum: o. Çocuğu çin devleti.adi s...sizler...bakmayın habere en az onlarca bin insan ölmüştür...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
korur ona katılırım ne kadar süre ama. düzenli olmak gerekir senede veya 5 senede vs.
ayrıca virüslerde mutasyona uğruyor.
aslında olay çok yeni daha covid nedir tam olarak bilen yok uzmanlar dışında.
el yıkamak sarımsak vs tamamda değişime uğrarsa hayvanlar üzerinde yine veba olmaya devam eder.
insanları aşı edersin gökteki kuşu veya sivrisineği napacaksın.
Bu algı yönetimi nasıl bir şey hayatımda hiç yapmadığım bir iş yaptım ama güzelmiş hoşuma gitti bir diş sarımsağı ezdim biraz sirke ilave edip ustunede biraz su gargara yaptım birazını da içtim.
Bahçenin tamamına sarımsak ekecegiz anlaşıldı.😂
Formasyonu olan 10 tane düzgün hisse seçip, nereye baktıklarını görebilen işi çözer.
Kendi endeksini oluşturacaksın, başka çaresi yok.
Yer İmleri