hala korler sagirlar...birbirinizi agirlayanlar...
laga luga...
nerede yasiyonuz?..
Tr paristi de ben mi bilmiyorum dedim...gordunuz...
simdi de...
Tr mars da diyolar...
bize bisi olmaz...kriz firsat...
daha basindayiz...
hala korler sagirlar...birbirinizi agirlayanlar...
laga luga...
nerede yasiyonuz?..
Tr paristi de ben mi bilmiyorum dedim...gordunuz...
simdi de...
Tr mars da diyolar...
bize bisi olmaz...kriz firsat...
daha basindayiz...
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum. Bu gün gündeme uygun bir film izleyeyim dedim.2011 yapımı Contagion filmini şiddetle tavsiye ederim.
Yeni bir satış paniği başlayacak gibi. Tüm u30 hisseleri %5-10 arası primli kapamisti cuma. Diw weekend 1000 puan eksi. Büyük küçük kimse cuma kapanış foyayparindan mala girmez, ilk talep gelecek yerler hisselerde cuma görülen en düşük seviyeler olur onların çoğu stoplu girer düşünüyorum.
Alkol noktasında bir problem olacağını sanmıyorum ancak sigara kişisine göre iyileşme sürecini az yada çok mutlaka olumsuz etkiler
Ha ileride bunun alkole duyarlı versiyonu ( örneğin karaciğer üzerinde etkili olan ) ortaya çıkarsa o zamanda yoğun alkol kullananlar ve şeker hastalari risk altında olur belki
Korona nin amcaoglusu felan gibi
Cuma hepsinin tavan olmasi gerekirdi. Vadeli yuzde 1 bile yukselmedi. Dow yuzde 10 yukselirken. Boyle borsa mi olur ya
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
malda kitlenmis...cauty gibiler...kaatlarina methiyeler duzuyorlar...kendileri duzuldu ya!..
hala bugun bile millete mal aldirma derdindeler...
ama cok dustu!..ama yol yabdi!..
yazik...
apti!..
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
Yer İmleri