Sayfa 486/1002 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: Viop - XIII

Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Şimdi bu virüsün solunum sistemi üzerinde etkili olduğu noktasında ekranda izlediğim tüm uzmanlar hemfikir

O zamanda riskli grup öncelikle yaşlılar deniliyor , ardından da yaşı ne olursa olsun kalp damar solunum yolları ile ilgili problemleri olanlar deniliyor

Zaten Corona çıkan birini ilk etapta solunum cihazına bağlayıp solunum sistemine destek veriyorlar

O zaman

Tüm ülkeyi virüse karşı korumak yerine , enerjiyi virüsün bulaşmasını engellemeye harcamak yerine ( ki ne kadar önlem alınırsa alınsın sadece bulaşma hızı yavaşlıyor yoksa engellemek neredeyse mümkün değil )

Bunları yapmak yerine riskli grupları koruma altına almak daha mantıklı değil mi

Tansiyon kalp akciğer problemi yaşayanların hepsi SGK da kayıtlı , özel hastanelerde de bunların kaydı var , kullandıkları ilaçlar belli , yaşlılar zaten belli

Bunlara yönelik bir koruma sağlanırsa ölümle sonuçlanan vakanin olma olasılığı çok azalır

Diğerleri zaten ya tedavi görerek atlatıyor yada olduğunun dahi farkına varmadan atlatıyor

Önemli olan atlatma olasılığı düşük olanları korumak diye düşünüyorum
    Bu gün dr.arkadaşlardan benzer konuşmalar duydum ve hepisiyle hellaleşttim.
    Goodbye, my love....sevgilime...

Hazırım yani.
    Eşhedü enla ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden abduhu ve resuluhu.

https://www.youtube.com/watch?v=CZ0B65aKItM

2. ABD den 3 Avrupa'dan 7 vaka varmış. Oradaki vatandaşlar mı Türkiye'ye mi geldiler belli değil alt yaz var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. durum 2008 durumundan farklı bir yapıya bürünüyor..bazı hisselerde 2001 krizi görüntüsü çıkıyor..
    emin olmamakla birlikte hisselerde şu an 2001 i yaşıyor olabiliriz..

4. burda abı vakalar
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Fed faizleri indirdi

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. ılk vakanın cevresınesde 2 kısı eklenmıs benım anladıgım 16 heralde toplam vaka
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7. Dow weekendi fena aldilar

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    durum 2008 durumundan farklı bir yapıya bürünüyor..bazı hisselerde 2001 krizi görüntüsü çıkıyor..
    emin olmamakla birlikte şu an 2001 i yaşıyor olabiliriz..
    onlar öyle veya böyle finansal krizlerdi.. burdaki durumun önceki herhangi bir finansal krizle benzerliği yok, dolayısıyla karşılaştırma çok manalı değil...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 486/1002 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •