Sayfa 555/1002 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Borsa bizim TCMB den de bir şey bekliyor. FED elinde ABD Hazine bonosu olanları paraya boğacak, züğürtlere de para dağıtması lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Bu yıl Turizm tavan yapacak nisan sonu rezervasyon patlaması yaşayacağız İtalya ve ispanyadan kaçan turist bodrum marmaris anyalyada ......
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

3. AVM ler normalde keyifli zaman alanı, ortada maskeli kişiler moral bozabilir.
    Alışmak içn 2-3 hafta laım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. gazelı muhtesemsın valla.....tek gecerım seni.....longcuların umudu
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

5. Boynuzlu holding dolar bazlı destegine çok yakın sayılır yani hemen hemen orada

Cuma da oradaydı bugün dolar arttı yine orada

Ama hacim yok

6.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Bu yıl Turizm tavan yapacak nisan sonu rezervasyon patlaması yaşayacağız İtalya ve ispanyadan kaçan turist bodrum marmaris anyalyada ......
    Bence gereklisin...
    Tam imzanı yaşıyorsun. Kendini bilen biri her daim evladır....
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

Alıntı Originally Posted by Darvas Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarıyla evden çalışma imkanlarınız var mı vs diye soruyorlar. Yurtdışında evden çalışma çok yaygınlaştı. Yakında nüfus patlaması yaşanacak
    Bizde cogu kisi evden calisiyor. Mesela simdi disaridayim. Banka olsun eczane olsun iceriye tek tek aliyor insanlari. Emekli kuyrugu gibi kuyruk var

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 555/1002 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •