Froto kchol gibi kağıtlar %10 düşerse düşünmek gerek
Ama fikrim aynı virüs konusu abartıldı birileri bunu kullanıyor. Bir planı mutlaka var... bende korkuyorum hala mal almaya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Froto kchol gibi kağıtlar %10 düşerse düşünmek gerek
Ama fikrim aynı virüs konusu abartıldı birileri bunu kullanıyor. Bir planı mutlaka var... bende korkuyorum hala mal almaya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiç bir güç piyasaların üzerin de değildir , insanlar sanır ki kötü haberler veya iyi haberler borsayı indiriyor çıkarıyor halbuki öyle değildir . İyi haberide , kötü haberide piyasa kendi kafasına göre kullanır .Mesela canlı bir örnek vereyim dün fed 50 baz puan faiz indirdi ve 700 milyar dolar piyasaya dolar pompaladı ama piyasalar bu iyi haberin aksine memnun olmadık yan cebime koy dedi ve düştüler .............. Peki bugün hisse senedi piyasası bu güzel haberlere istinaden neden düştü ?????????????? Düşüşün gerçek sebebi cuma günkü tepki alışının kar realizasyonu ve gapin doldurulması ........... Peki yarın için beklenti işte yarın fedin dünkü açıklamasını fiatlıycaz..Nakit Kraldır , Piyasa padişahtır.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
KCHOL devre kesicide -%9 14,36 dan girmiş eşleşme 14,34
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
bist100 8 ayda yaptığı yükselişi 2 ayda geri verdi...emekler ÇÖP...yfaş-credit pert...bademler sizi![]()
Dolares in hareketi izlenmeli artık...
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
Selametle.....
106 son kaledır her ne olursa olsun cokerse artık dıpsız kuyudur.....dıkkat edın 106 tutmalı
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Bu bademler parayı nasıl geri ödeyecek vardır bir senet menet umarım.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri