Sayfa 44/1001 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İçişleri Bakanlığı: Koronavirüs önlemleri kapsamında bugün saat 24.00 itibariyle tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahaneler kapatılacak
    Buralarada çalışan insanların işi çok zor . çok kişi issiz kalacak. allah yardımcıları olsun.

Brent 29,99$ -11.40%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. İtalya'nın Lombardiya bölgesinden bugün rapor edilen vaka sayısındaki artış son bir haftanın en düşük seviyesinde.

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sağlık bakanlığı bilim kurulu toplantısı sona erdi , bakan açıklama yapacak /TrtHaber

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,189
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Kefenin cebi yok. Ölünme çare yok. Para kazanılır da biri bunu Sivas ta açılan markete hücum edenler gibilere iyi anlatmalıdır.Kadın elinde ütü masası ile koşturuyor. Acaba ihtiyacı var mı idi?Asıl soru bu.
    Hemen buna bir cevap,mal canın yongasıdır,heleki bu sistemde tedavi olman için maddiyatta lazım,zaten borçlandırılmış bir halk var karşımızda cebinde parası olmayan çok,valla bu işler çok zor işler,kaş yapayım derken göz çıkarmayalım,hükümet sıfırı tüketti,hazine boş,ilerisi için olacak engelleri hiç düşünmedi ve yatırım hiç yapmadı hep cebine kendi çevresine çalıştı milli değerleri hor kullanıp peşkeş çekerek,bakalım bunun içinden nasıl çıkacağız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Buralarada çalışan insanların işi çok zor . çok kişi issiz kalacak. allah yardımcıları olsun.
    4. Maymun olmamak gerektiğini bir anlasak,düzelir.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık bakanlığı bilim kurulu toplantısı sona erdi , bakan açıklama yapacak /TrtHaber
    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca : Salgında olayların kontrolden çıkmasını nedeni paniktir .

Bakan Koca : Tedbirlere uyarsak hastalığın yayılımını kontrol altında tutabiliriz . Devlet olarak her tedbiri alıyoruz

Bakan Koca : Bir çok ülke kontrolü yitirmiş durumda , Türkiye'deki tablo, diğer ülkelerdeki tabloyla özdeş değildir. Biz genel tabloya kıyasla şanslı durumdayız.

Sayfa 44/1001 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •