Umre ziyaretinden dönen vatandaşlar, Konya'da karantina altına alındıkları öğrenci yurdundan kaçmaya çalıştı. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Umre ziyaretinden dönen vatandaşlar, Konya'da karantina altına alındıkları öğrenci yurdundan kaçmaya çalıştı. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Niye kacmaya calisiyorlarmis? Hastalik kapmasinlar diye mi?
O değil de Fed in onca hamlesi de güme gitti ,yaramadi.Dün aciklamasaydi yine en kötü burda olurdu zaten piyasalar.Bari paketi geri çekseler de ortalık sakinlesmeye yakın tekrar sürseler .![]()
Mal alınca saldırı başladı..Güzel......
.
.
![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
TAV'in babasi ADP %16 dustu bugun. 182 eurodan 78 euroya indi 1 ayda. TAV hisse almiyor olsaydi canimizi cikaracaklardi.
Şimdiye kadar zarardayken sat/al yapmadım ama daha da dusecege benziyor borsa.Üstelik dur durak da bilmiyor.
Şimdi zararı azaltmak için yapmam gerekecek ama ani yukarı çıkışlar olursa iyice terste kalmak istemiyorum.Ful maldayim ortalama dusuremem.
Bu ışte başarılı olan ortakların stratejisi nedir,malın ne kadarıyla bu işi yapiyorsunuz ve başarı oraniniz iyi midir?
Aslında ne kadar zararda olsam da yat üstüne unut kimildama diyorum ama bir kismiyla trade mantıklı olabilir.
Borsayi takip etme.
Yer İmleri