Sayfa 47/1001 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    1. üniversiteler tatil edilmişse yurtların işlevi biter,bu gibi acil durumlarda kullanılır,bunu provokite edemezseniz.

Devlet her kezin zararını karşılamak zorunda değildir. Deprem oldu,dask bile yaptırma kaybımı öde demek gibi bir durum. Muhalefette adam gibi yapılmalıdır. Düşmüşüz azınlık azgınlığın peşine. Pavyonumu kapattın zararımı öde. YOK öyle bir yönetim şekli.********lere duyurulur. Her kes aklını başın ALSIN,en azından insan gibi davranın.

2. Camiden ezandan sonra hoca "ezan okudum sizi çağırdım ama gelmeyin namazı evde kılın" diye anons yapıyor. Çok ilginç dönemden geçiyoruz.

Levent Gültekin
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Bovespa -12.96%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

VIOP akşam seansı -1.64%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Avrupa Komisyonu da devreye girmiş durumda, aşı geliştirme yakın olan CureVac firmasını destekleyeceklerini açıkladılar.

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    ÜÇ ŞEY
    1.ŞİKAYET ETME
    2. HİJYENİK DAVRAN
    3.İHTİYACINDAN FAZLASINI ALMA,
    Unutma ki 3 gün sonra yıl dönümünü kutlayacağımız Çanakkkale de destan yazmış,aylarca üzüm suyu içmiş dedelerimizin çocuklarıyız.https://www.youtube.com/watch?v=rjtyPfI2ZYA
    Bu bir günlük üzüm suyu diyeti ile olmaz.Biraz öz veri ister. Bu ülke küllerinden doğmuştur.
    Her zamanda var olacaktır.

Sayfa 47/1001 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •