Sayfa 684/1002 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Şimdi bi saat sonra bi eksi 5 le daha devre keser Dow futures bu gidisle

2. akşam üstü hisselerdeki hareketin anlamı varmış demek... % de 10 alttan hisse( viop) aldım diye sevinenler yarın bi % de 10 aşağıdan ortalama yaparlar artık...

piyasayı çeviren büyük palanın acelesi var anlaşılan ....aşağı verdikçe veriyor .. tarihini hatırlamıyorum rusya ile abd sanırım bi kriz yaşamıştı.... rusyanın borsası açılıyor hoop taban... borsayı kapatıyorlar... ertesi gün açıyorlar hoopp taban.... ertesi gün açıyorlar bu sefer tersi hooop tavan..... tüm dünya borsaları ona döndü...

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    şimdi bir sürü iş yerine yasak geldi ya...burada çalışan insanların maaşları nasıl olacak? bu insanların kiraları, kart borçları, kredi borçları ne bileyim faturaları, market harcamaları nasıl olacak? yani herkesin kıyıda köşede birikmişi yok ki...insanlar zaten ayın sonunu zor getiriyor çoğunluğu...

merak ettim gerçekten...yani işverene ne diyeceksin maaş ödeyemem derse...adam iş yapmazsa nereden çalışana maaş versin...

bence hükümet bankalarla konuşmalı...aynı şekilde mal sahiplerine de bir zorunluluk şeklinde ne bileyim 1 ay 2 ay neyse kira erteleme zorunluluğu gibi bişeyler olmalı...yoksa insanlar çok sıkıntıda kalır...yanlış mı düşünüyorum?
    Bknz. TCMB

4. secıme kadar dusmez dow dıyen pokemonlarda yok oldu.....trump forever ha...............trump down...............
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

5.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Uzun vadeli yatırım yapılabiliyor mu!
    viop uzun vadeli yatırım aracı da değildir...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ya tamam kanunen hakkı vardır da yani vicdan biraz...bugün bunu düşündüm ne kadar kapalı kalacak bu iş yerleri henüz belli değil belki 1 hafta belki 1 ay bilmiyoruz belki daha uzun...ama bu sürede bu insanlar nasıl geçinir, ödemelerini nasıl yapar falan...bence insanların biraz elini vicdanına koyması gereken bir dönem...her şey para değil ya...ne lanet bi şey bu para ya...

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    özelde ÜCRETSİZ İZİN verme süresi. patronun keyfine bırakılmış.

yani 500 sene ücretsiz izin verdim diyebilir çalışanına kanunen.

Alıntı Originally Posted by Platones Yazıyı Oku
    Almanyadaki müsterilerimizle görüstüm vw ve bmw ile hepsi üretime devam ediyor durdurma karari alan yok
    Volkswagen'in Portekiz'deki fabrikası, koronavirüs nedeniyle üretimini % 16 azalttı

Volkswagen'in Lizbon yakınlarındaki Autoeuropa otomobil montaj fabrikası,
    Portekiz'in koronavirüs salgını nedeniyle tüm okulları kapatması talimatı
    vermesinin ardından işçi eksikliği nedeniyle günlük üretimini % 16 azalttı.

Şirket, geçen yıl 254.600 otomobil üreten tesisin, günlük rutin üretimini
    890 birimden 744'e düşüreceğini bildirdi.

İşçi eksikliği nedeniyle Pazartesi günü iki vardiya iptal edildi.

Şirket ayrıca tesise yapılan ziyaretleri iptal etti ve dış aktörlerle
    toplantıları kısıtladı.

Autoeuropa'nın 5.536 işçisinden 7'sinin virüse maruz kalması nedeniyle
    tecrit edildiği ancak şu ana kadar teyit edilmiş vaka olmadığı belirtildi

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ya tamam kanunen hakkı vardır da yani vicdan biraz...bugün bunu düşündüm ne kadar kapalı kalacak bu iş yerleri henüz belli değil belki 1 hafta belki 1 ay bilmiyoruz belki daha uzun...ama bu sürede bu insanlar nasıl geçinir, ödemelerini nasıl yapar falan...bence insanların biraz elini vicdanına koyması gereken bir dönem...her şey para değil ya...ne lanet bi şey bu para ya...
    herşey PARA.

POŞET BİLE

öyle olmasaydı. en fazla 1 ay müsade verilirdi kanunen.

devletin umrunda değil senin açlıktan ölmen.

Sayfa 684/1002 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •