Sayfa 691/1002 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Arkadaşlar, çoğu kimse zararda, morali bozuktur. Ben pembe tablo çizmedim, yanıltmayayım kimseyi, burası dip mi değil mi, bilemem, daha da düşebilir.
    Ben almaya başladım, benim alış nedenlerim farklı, anlattım, dibini bulayım diye bir amacım yok. Bu noktadan 10-15 bin puan civarı düşüşlerde bende para kalmaz, ful hisseye geçmiş olurum.
    Ama bunu istemem, viop teminatım da bana kalsın, işlem yapabileyim her gün.

işler çok kötüye gitmez tahminim.

New York borsası sert düşüşle kapandı -AA

- ABD Başkanı Donald Trump'ın Kovid-19 salgının tamamen kontrol altına alınmasının temmuz ya da ağustosu bulabileceğini açıklamasının ardından Dow Jones endeksi yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti

WASHINGTON (AA) - New York borsası, ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadeleye ilişkin açıklamalarının ardından haftanın ilk işlem gününü sert düşüşle tamamladı.

Kapanışta, Dow Jones endeksi yaklaşık 3000 puan değer kaybetti ve yüzde 12,94 azalışla 20.186,48 puana geriledi. Endeks, söz konusu düşüşle 1987'de yaşanan "kara pazartesi"nden bu yana kaydedilen en büyük kaybını yaşadı.

S&P 500 endeksi yüzde 11,57 kayıpla 2.397,38 puana ve Nasdaq endeksi yüzde 12,32 azalışla 6.904,59 puana düştü.

Endekslerdeki sert düşüşte, ABD Başkanı Trump'ın Kovid-19 ile mücadele görev gücüyle birlikte düzenlediği toplantıda yaptığı açıklamalar etkili oldu.

Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının tamamen kontrol altına alınmasının temmuz ya da ağustosu bulabileceğini söyledi. Ayrıca, Trump, ABD ekonomisinin resesyona doğru gidiyor olabileceğini dile getirdi.

Piyasalarda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yönelik endişeler artarak devam ederken, merkez bankalarının aldığı tedbirlerlere rağmen endeksler gün boyu aşağı yönlü bir seyir izledi.

New York borsası, politika yapıcıların piyasaları sakinleştirmek için likidite sağlayarak koordineli hareket etme kararı almasına rağmen haftanın ilk işlem gününe sert düşüşle başlamış ve açılışta S&P endeksinin yüzde 8 değer kaybetmesiyle panik satışlarını önlemek için borsa devre kesmişti.

Öte yandan ABD'de bugün açıklanan verilere göre, ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi İmalat Endeksi, martta eksi 21,5 değerine inerek, Mart 2009'dan bu yana kaydedilen en düşük seviyeye geriledi.

ABD'nin en büyük yatırım bankası ve finansal hizmet kuruluşlarından Goldman Sachs ise ülke ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde büyüme göstermeyeceği, ikinci çeyreğinde ise ekonominin yüzde 5 daralacağı öngörüsünde bulundu.

Kaynak : Anadolu Ajansı

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    viop oyun değildir...
    Evet..Viop kumardır.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    5/10 lonk oldu 105.850 ortalamadan. yarın fdow 22.000 ile 23.000 arasını ziyaret edip son bir diple(abc) düşüşü tamamlaması gerekir. bist 100 de yeni dip olmadan vob un 109.750 civarı ziyareti sonrası(107.500 ile flatlemeye başlarım) bist100 de yeni dip olmamasına rağmen yeni bir dip yapmasını beklemekteyim. oyun planım bu. beklentime uygun hareket etmez ise stop için tereddüt etmem.

dow yukarıda karşılamazsa bizi sabah ve
    saat 09.30 da eksi açarsa vob 10/10 poza çıkarım. sonra bistin açılışını bekler ve yeni dip yaparsa stoplarım.
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    1-0.8 dolar olacak nedir..
    94 krizini bilmiyorum ama 2000 başındaki krizi biliyorum garanin 0.50 kuruş olduğu Osmanlı bankası ile birleştiği zamanlardı yalnıs hatırlamıyorsam 1 TL nin üstünde hisse yok denecek kadar azdı tabi o zamanlar piyasalar şimdikine göre kat ve kat sığ Di o zamanlar anlık olarak TRT ve ntv teletex ten takip ederdik borsaları işlem hacmi bile görünürdu o zamanlar izlemesi çok farklı idi yalnıs hatırlamıyorsam bist de 2000 i görmüştüm o zaman

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Semabora Yazıyı Oku
    Sabah SP/ASX200onculugunde, Dow vadelileri bizim acilisla beraber %2-3gibi yukarda göreceğiz.
    Bu kadar kesin konuştuğuna göre...
    Seans kapanmadan yazaydın bari kısaları kapataydık..

7. Arkadaş 10-15 dakika önce beni aradı, abi XU030 70.000-80.000'leri görür mü dedi. Ulan aklım çıktı düşününce.

8. Hala sii bulutu bence dağılmış değil.

Matriksde
    Kısa tahvil 10,58 -6,29
    Uzun Tahvil 12,57 +4,66

Dünyada da nakite ve çok kısa vadeli bonoya geçip bekliyorlar diye tahmin ediyorum.

Senet seçerken seçici olunması lazım. Atıyorum aynı yerde birbirinin aynı iki çimento fabrikası olsun, birinin borcu vardır diğerinin yokdur sadece piyasa değeri yanıltıcı olabilir. Firma Değeri, PD/FAVÖK vs de bakılmalı.Öte yandan aşırı borçlu ama piyasa değeri komik olanlara da piyango bileti niyetine bakılabilir, kurumsal para bu işlere girmez ama küçük para şansını deneyebilir.

X30 da hisseleri binlerce kişi inceliyor, kimsenin görmediği hisse biraz zor, beklentinin tersine hareket edebilecek olanı şansına bulursan ne ala. Personelin ortak olduğu şirketler de patronun manevra alanı biraz daha az olabilir bir de.

seyis'in sistemi iyiymiş ama çok para koysan dışarı çıkamazsın, az para ile de piyasayı yönlendiremezsin, havuz sistemi risk getiri oranını dengeliyor muhtemelen.

Az para ile bağımsız ne yapılır biz ona odaklanmalıyız.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 691/1002 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •