Sayfa 692/1002 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Viop - XIII

1.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Bu kadar kesin konuştuğuna göre...
    Seans kapanmadan yazaydın bari kısaları kapataydık..
    Belki yanilirim diyecegim ama hiç sanmiyorum.

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    HABAŞ firmasını bilirmisiniz.?

YTD
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Hala sii bulutu bence dağılmış değil.

Matriksde
    Kısa tahvil 10,58 -6,29
    Uzun Tahvil 12,57 +4,66

Dünyada da nakite ve çok kısa vadeli bonoya geçip bekliyorlar diye tahmin ediyorum.

Senet seçerken seçici olunması lazım. Atıyorum aynı yerde birbirinin aynı iki çimento fabrikası olsun, birinin borcu vardır diğerinin yokdur sadece piyasa değeri yanıltıcı olabilir. Firma Değeri, PD/FAVÖK vs de bakılmalı.Öte yandan aşırı borçlu ama piyasa değeri komik olanlara da piyango bileti niyetine bakılabilir, kurumsal para bu işlere girmez ama küçük para şansını deneyebilir.

X30 da hisseleri binlerce kişi inceliyor, kimsenin görmediği hisse biraz zor, beklentinin tersine hareket edebilecek olanı şansına bulursan ne ala. Personelin ortak olduğu şirketler de patornun manevra alanı biraz daha az olabilir bir de.
    Demir çelik sektörü de ilerleyen yıllarda çimentolara benzeyebilir.
    HABAŞ'ı herkes bilmez.

3.  Alıntı Originally Posted by Semabora Yazıyı Oku
    pala ile tilifonda görüştüm, dediki zopalayacak adam kalmadı o yüzden yarın zopalamıycam dedi, biraz adam toplansın ondan sonra devam ederim dedi
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by Semabora Yazıyı Oku
    Yanılabilirsin ama kesin konuşmak böyle bir yerde hoş değil ..
    Göreceğiz yerine görebiliriz desen çok şik dururdu mesajın..

5. Arkadaslar dow hedefe geldi. Daha dusermi bilemem ama amerikan secimleri oncesi zor izin vermezler. Yarin bizde hafifi kirmiziyla sabah silkeme tarzi visey okursa bilinki kisada dilonuyiruz. Temettu hisseleri komik fiyatlara geldi. Gecen sene 2,9 temetu vereb vesbe 14,7 inanilir fibi deil. 0,7 kusur lira temettu verecek aksa 6 lira. Uzun vadeli temettu yatirimcilari icin senet cok. Ben yarin sabah temettu hisselerimi tamamlayacam. Daha dusersede bahtina. Dusse bilene alacagim her senet yuzde 10 fazla tenettu verecek. Rahat olacam. 2008 se yaptigim hatayi yapmayacam

6.  Alıntı Originally Posted by Semabora Yazıyı Oku
    110000civari açılıp devamli dibe gidecek bı piyasa olacak ,kan gölüne hazır olun.
    Sabah 9.16da yazmışım,

7. tüysiklet rallisinin neden yapıldığına şu anda anlam verebiliyoruz değil mi

8. ABD ADR

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 692/1002 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •