Sayfa 695/1002 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: Viop - XIII

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    açın bakın 5-10 kat çıkmış hisselere..virüs başlamadan hemen evvel teknik satışa dönüyor..birileri bunların kulağına bişey mi üfürdü
    THYAO da 25-40 milyon TL lik alıp iki kademe sonra satışı görünce olayın doyduğunu düşündüm, o zaman yazmıştım.

Tüy siklette de yeni alıcı gelmeyince tezgahı kapatmışlardır.

Ancak Matrix filmindeki gibi vazonun kırılacağını birileri biliyor.

Yalnız yaşamamın nedeni kaderimi kendim kontrol etmek istiyordum. Yeterince ikna olunca bu sefer tüm yaşamım bir tiyatroya döndü zaten.

Bu dünyada asla mutluyum demeyeceksin mutlaka birileri bulaşıyor, şimdi işime göre mutlu olup olmadığıma karar veriyorum. Bu yaşam çok rahat olmak ile birlikte bir insana yakışmıyor, insan sosyal bir varlık ve bir arada yaşamalı, sarılmalı, dokunmalı, beraber gülüp eğlenip yeri gelince beraber ağlamalı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. bişeyin olacağını biliyorlardır ama virüs mü, satış dalgası mı, başka bişey mi bilemem..
    yoksa 3-4 ayda 10 kat çıkıp satta beklenmezdi..çok örnek kağıt verebilirim..

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Yapanlar Corona virüsünü biliyorlarmıydı sizce?

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Son paralarimizi carcur ettik. Para kalmadi. Cok degil 1 yil once milyonerdim ama simdi sefilleri oynuyorum. Tabiki borsada falan kaybetmedim. Hatuna kaldi paraciklar. Ona ne guzel akillar verdim parasini degerlendirdi, tam zamaninda cikti fondan ama kendime hayrim yok.

Ustune daha odemem gereken krediler var. Bataga saplandik valla. 2 yil vade var. Bu 2 yil harbi zor gececek.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sağlık olsun,
    Lakin yarın için tepki olabilir. Bu tepkiye göre pozisyonu değerlendirebilir siniz gibi, fırsat vereceğini düşünüyorum.
    Poz dax idi değil mi?

herkes kendi aklını kullansın, ytd using Tapatalk
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

4. rahmetli Erbakan hoca, hakkaten çok değerli insanmış..Allah nur içinde yatırsın..
    demiştiki, dünyanın kullandığı şu banka kartları varya işte onların herbiri için her alışverişte bunları icat edenlere para veriyorsun derdi..

5. Heryerde karantina olması sınırların kapanması uçuşların durdurulması virüse karşı oluşturulan ciddi bir direnctir. Tüm ülkeler olayın ciddiyetini çin de değil İran'da değil ancak italyanlarda anladi. Yayılmaya en etkili sebeb ciddiyetsizlik. Şu durumda hem yayilmanin hde ölüm hızının yavasliyacagini düşünüyorum. Bugün su bilim adamlarının hazırladığı 3 farklı simülasyon vardı bulaşma hızıyla ilgili onu izledikten sonra virüsün etkisinin artık gecmeye basliyacagina kanaat getirdim.

6. SISE de birleşme haberi ile 5,33 e kadar millet aldı sonradan uyananlara verdi, sonra ML belki 10 milyon belki daha fazla alıp çok yukarı taşıdı. 5 filan destek olmalıydı

Şimdi geçen yıl İş Bankası alırken ki seviyenin altına geldi, EBRD den Paşabahçe hisselerinin bir kısmını geri aldılar. Fakat SPK fiyat belirleme adil olacak dedi, iş Bankası SISE de kontrolü kaybedersek onaylamayız dedi piyasa karıştı. Bugün de SPK yeni kararlar açıklamış.

Sanki OYAK bu işi daha düzgün götürüyor ama İş bankası işleri karıştırdı gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. hani devletler, bu hastaları karantinaya alıyorlar ya..ailesiyle falan görüştürülmüyormuş deniyor..ne kadar doğru bilemem duyduklarımız böyle yani..
    peki diyorum görüntüsünü neden vermiyorlar..
    sürekli İtalya haberleri ya da İtalyan doktorlardan haberler duyuyoruz..
    biz geç kaldık siz kalmayın deniyor..

Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Heryerde karantina olması sınırların kapanması uçuşların durdurulması virüse karşı oluşturulan ciddi bir direnctir. Tüm ülkeler olayın ciddiyetini çin de değil İran'da değil ancak italyanlarda anladi. Yayılmaya en etkili sebeb ciddiyetsizlik. Şu durumda hem yayilmanin hde ölüm hızının yavasliyacagini düşünüyorum. Bugün su bilim adamlarının hazırladığı 3 farklı simülasyon vardı bulaşma hızıyla ilgili onu izledikten sonra virüsün etkisinin artık gecmeye basliyacagina kanaat getirdim.

8. İtalyada corona virüsten dolayı ölüm vakalarına şahit olan var mı merak ediyorum..
    yazılan çizilen hatta devlet raporlarına yine inanmam..bizzat şahit lazım..

Sayfa 695/1002 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •