Artan

228,10 9.98 13:14
15,21 9.98 13:15
43,46 9.97 13:15
351,00 9.95 12:55
8,08 9.93 13:15
Artan Hisseler

Azalan

42,66 -10 12:55
19,89 -10 13:15
36,24 -9.99 13:15
255,25 -9.96 13:14
262,75 -9.94 13:14
Azalan Hisseler

İşlem

10.652.170.410,54 13:15
10.392.106.157,28 13:15
4.548.960.711,04 13:15
4.230.682.905,50 13:15
3.804.489.701,80 13:15
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8015 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Heryerde karantina olması sınırların kapanması uçuşların durdurulması virüse karşı oluşturulan ciddi bir direnctir. Tüm ülkeler olayın ciddiyetini çin de değil İran'da değil ancak italyanlarda anladi. Yayılmaya en etkili sebeb ciddiyetsizlik. Şu durumda hem yayilmanin hde ölüm hızının yavasliyacagini düşünüyorum. Bugün su bilim adamlarının hazırladığı 3 farklı simülasyon vardı bulaşma hızıyla ilgili onu izledikten sonra virüsün etkisinin artık gecmeye basliyacagina kanaat getirdim.

2. hani devletler, bu hastaları karantinaya alıyorlar ya..ailesiyle falan görüştürülmüyormuş deniyor..ne kadar doğru bilemem duyduklarımız böyle yani..
    peki diyorum görüntüsünü neden vermiyorlar..
    sürekli İtalya haberleri ya da İtalyan doktorlardan haberler duyuyoruz..
    biz geç kaldık siz kalmayın deniyor..

Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Heryerde karantina olması sınırların kapanması uçuşların durdurulması virüse karşı oluşturulan ciddi bir direnctir. Tüm ülkeler olayın ciddiyetini çin de değil İran'da değil ancak italyanlarda anladi. Yayılmaya en etkili sebeb ciddiyetsizlik. Şu durumda hem yayilmanin hde ölüm hızının yavasliyacagini düşünüyorum. Bugün su bilim adamlarının hazırladığı 3 farklı simülasyon vardı bulaşma hızıyla ilgili onu izledikten sonra virüsün etkisinin artık gecmeye basliyacagina kanaat getirdim.

Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    İlginç olan şu; ben bu virüse yakalanmak istiyorum diye çıksanız emin olun yakalanmanız için çok çaba göstermeniz lazım. Nasıl bulaşır kısmı hep kısık sesle söylenmekte. Söylenenleri ve işin aslını biraz araştırınca şöyle garip bir durum çıkıyor ortaya; Enfekte olmuş birisi ile dudaktan öpüşseniz dahi bulaşabilmesinin kocaman bir acabası var
    Böyle bir şey olabilir mi. Olabilir tabii ki de, ortadaki tabloyla çelişiyor bu durum.
    Daha da ilginci ise şurası, insanlar karantinaya alınıyor, bekleniyor ve hastalık ya geçiyor ya öldürüyor. Karantina sayesinde sadece bulaşmasına engel olunuyor. Diyelim ki Karantina bitti ve iyileşti herkes, peki sonrası? Virüs nereye gitti, ne olacak sonrasında.
    Örnek Çin, geldi, pik yaptı ve bitti. Yakında İtalya'da da pik yapacakmış ve sonra püff.? Bu nasıl iş?

Esen kalın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    abi işte karantinada virüsü ilaçla milaçla destek tedavisi ile nakavt ediyorlar...bazı hiv virüsü ve yanılmıyorsam sıtma ilaçları etkili oluyormuş...karantinada hastanede neyse tedavi edilince ve insanlar teması azaltınca virüs yeni konak bulamıyor ve tükenip gidiyor...böyle olmalı...pufff olmasının sebebi bu olur...yayılmayı önleyebilirsen tanı koyduklarını izole edip tedavi edersen virüs nasıl konak bulup çoğalsın yayılsın değil mi?

Alıntı Originally Posted by seyis Yazıyı Oku
    İlginç olan şu; ben bu virüse yakalanmak istiyorum diye çıksanız emin olun yakalanmanız için çok çaba göstermeniz lazım. Nasıl bulaşır kısmı hep kısık sesle söylenmekte. Söylenenleri ve işin aslını biraz araştırınca şöyle garip bir durum çıkıyor ortaya; Enfekte olmuş birisi ile dudaktan öpüşseniz dahi bulaşabilmesinin kocaman bir acabası var
    Böyle bir şey olabilir mi. Olabilir tabii ki de, ortadaki tabloyla çelişiyor bu durum.
    Daha da ilginci ise şurası, insanlar karantinaya alınıyor, bekleniyor ve hastalık ya geçiyor ya öldürüyor. Karantina sayesinde sadece bulaşmasına engel olunuyor. Diyelim ki Karantina bitti ve iyileşti herkes, peki sonrası? Virüs nereye gitti, ne olacak sonrasında.
    Örnek Çin, geldi, pik yaptı ve bitti. Yakında İtalya'da da pik yapacakmış ve sonra püff.? Bu nasıl iş?

Esen kalın

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •