Sayfa 697/1002 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,569 - 5,576 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Kozalaklar garip hisseler ve satışa çıkacak mı, bu şekilde devam edecek mi, çiftlik mi, ciddi ve verimli mi piyasa tam karar veremiyor.

KOZAL şirketinde kasadaki para borçlardan fazla olduğundan EV değeri Piyasa değerinden düşük. Piyasa ise bilmediklerimizi fiyatlıyor gibi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    virüs havadan gelmemesine rağmen 5 günde 46 vaka oldu.

öyle bir durumda hapishanelerde isyan çıkar.

önlem mi ne önlemi.

neeeee ahahahah
    Virüsler havada asılı kalabiliyorlarmış.

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Araştırmacılar corona virüsünün sıcak ortamda 30 dakika havada asılı kaldığını, bir kişinin öksürmesi sonucu oluşan damlacıkların 4.5 metre uzağa gidebildiğini açıkladı.

https://www.milliyet.com.tr/galeri/o...iyor-6163171/7

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    umalımda sivrisinekten bulaşmasın abi.

önümüz yaz.

herkese iyi geceler.

5.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Heryerde karantina olması sınırların kapanması uçuşların durdurulması virüse karşı oluşturulan ciddi bir direnctir. Tüm ülkeler olayın ciddiyetini çin de değil İran'da değil ancak italyanlarda anladi. Yayılmaya en etkili sebeb ciddiyetsizlik. Şu durumda hem yayilmanin hde ölüm hızının yavasliyacagini düşünüyorum. Bugün su bilim adamlarının hazırladığı 3 farklı simülasyon vardı bulaşma hızıyla ilgili onu izledikten sonra virüsün etkisinin artık gecmeye basliyacagina kanaat getirdim.
    İlginç olan şu; ben bu virüse yakalanmak istiyorum diye çıksanız emin olun yakalanmanız için çok çaba göstermeniz lazım. Nasıl bulaşır kısmı hep kısık sesle söylenmekte. Söylenenleri ve işin aslını biraz araştırınca şöyle garip bir durum çıkıyor ortaya; Enfekte olmuş birisi ile dudaktan öpüşseniz dahi bulaşabilmesinin kocaman bir acabası var
    Böyle bir şey olabilir mi. Olabilir tabii ki de, ortadaki tabloyla çelişiyor bu durum.
    Daha da ilginci ise şurası, insanlar karantinaya alınıyor, bekleniyor ve hastalık ya geçiyor ya öldürüyor. Karantina sayesinde sadece bulaşmasına engel olunuyor. Diyelim ki Karantina bitti ve iyileşti herkes, peki sonrası? Virüs nereye gitti, ne olacak sonrasında.
    Örnek Çin, geldi, pik yaptı ve bitti. Yakında İtalya'da da pik yapacakmış ve sonra püff.? Bu nasıl iş?

Esen kalın

6.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Yapanlar Corona virüsünü biliyorlarmıydı sizce?
    bu virüs işi ;11 eylül dünya TİCARET örgütü binasına uçakların çarpmasından sonra yaşanan olaylar gibi (saddamın, kaddafinin, Mursi nin öldürülmesi, suriye ve yemenin karışması, ticaret savaşlarının baslamasi,) büyük olayların miladı gibi bir şey benim için. virüsten sonra da başka şeyler çıkacağını düşünüyorum. endeksteki bu son tepe yükselişi zararda olanların alttan alıp zararsız/karlı çıkması için bir fırsattı. virüs krizi de önceki krizlerdeki gibi altı ay sonra her şey normale dönecek gibi görünmüyor. dükkan sahibi patronların kiracı patronlara hadi bakalım nereye kadar dayanacaksın! der gibi mal sahibi ve kiracı kavgasına dönüşecen bir ülkelerin ekonomi savaşının içinde buldu dünya kendini diye düşünüyorum.

not: jşaoejmssdşlkasj93852jvşldj09 = YTD
    Son düzenleme : yaanasip; 17-03-2020 saat: 03:19.
    Trend olan bir hisse senedini tutarlı bir şekilde belirleyemiyorsanız, kendinizi yanlış sinyallere dayanarak ticaret kararları verirken bulacaksınız. Bir ekonomist, dün tahmin ettiği şeylerin bu gün neden olmadığını yarın bilecek bir uzmandır. : )) Temel analiz ne alacağınızı, teknik analiz hangi fiyattan alacağınızı söyler...

7. Olayın bir kurgu olup, ilgili kişilerin üzerine düşeni yerine getirdiği ile yaşananların gerçekten var olduğunun artık bir önemi yok. Sonuç önemliydi ve bu başarıldı, ama algı ile ama gerçeğin kendisi ile. Söylemeden geçemeyeceğim bence de olay bir algı yönetimi idi ve hakkını verdiler. Unutmamak lazım ki hayat sonuçlardan oluşuyor. Algıydı, ben aslında şöyle yapacaktım, niyetim buydu, o aslında iyi birisi şeklindeki başlangıç cümlelerinin pek bir ehemmiyeti yok. Sonucu bileceksiniz. sonucu göstereceksiniz. Maalesef ki gerçek hayatta gidiş yoluna puan vermiyorlar.
    Düşüş herkesin iştahını kabartmış vaziyette ve herkes dip arayışında. Bunun pek bir önemi yok. Düşüğe denk gelen en fazla iki günde yüzde yirmi alacak ve sonrasında da tepe arayışı ile kalan ömrünü tamamlayacak. Önemli olan iştirak noktasının tespiti.
    İstediği yere düşsün, olgunlaşsın. Katılım noktasını doğru tespit eden en az iki yıl trendin içerisinde kalacak. Ücret aldığı iş bu ekranlar olmayanın sürekli dip ve tepe için ekran başında vaktini geçirmesi çok abes. Az geriden bakınca ikisi için de zaman veriyor zaten. Çok ivedi şekilde bir şeyler olmuyor ki bu piyasalarda. Ekranla çok vakit geçirildiği için öyle zannediliyor. Halbuki alakası yok. Her şey gayet yavaş ve zemininde ilerliyor. Tıpkı son günlerde olduğu gibi.

Esen kalın

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    umalımda sivrisinekten bulaşmasın abi.

önümüz yaz.

herkese iyi geceler.
    Sivri sinek ve diğer haşerelerden bulaşsa idi dünyada kutuplar haricinde pek insan kalmazdı sanıyorum,kedi ve köpeklerde corona virüsü olduğu halde insana bulaşmıyor.

Sayfa 697/1002 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •