fdow +900 puan gibi yukarıda gece 23.00 e göre...normalde bunun vadeli karşılığı +3.000 civarıdır...bizde artan vaka sayısı falan var belki o kısmen baskılar açılışı ama yine de iyi bir açılış olmalı gibi...
fdow +900 puan gibi yukarıda gece 23.00 e göre...normalde bunun vadeli karşılığı +3.000 civarıdır...bizde artan vaka sayısı falan var belki o kısmen baskılar açılışı ama yine de iyi bir açılış olmalı gibi...
nevsin mengu mu neydi italya dan gelirken koca uçağa hiçbir önlem alınmadı diyip sağlık bakanını twitledi
bakan alay edercesine termal kamera kaydını göstereyim mi dedi ??
hadi göster bakalım simdi ama gözleri çok yorgunmuş rakamlar açıkl*****n çok üstünde türkiye de
.................
abd'de üretilen aşı 4 kişi üzerinde test edilmeye başlanmış.
önümüzdeki günlerde gönüllü 45 kişi üzerinde denenecek.
başarılı olduktan ve onay alındıktan sonra 12 ay ile 18 ay arasında halkın kullanımına sunulacakmış.
Nasıl olsa fırsat verecek diye düşünenler, işler daha da bozarsa borsaların kapanmayacagindan nasıl bu kadar eminler, ben de bunu anlamadım.
Doğal afet, savaş vb.. gibi olağandışı bir dönemdeyiz.
97 ve sonrası krizleri yaşadım. Piyasa yüksekten düşüyordu, 3 te 2 sını o nedenle kaybediyordu.
6000-2000
20000-6000
60000-20000
Sanırım düşüşler böyle oldu.
Herkes kendi bilir..
Kap : Borsamızın 12/03/2020 tarih ve 2020/20 sayılı duyurusu ile Pay Piyasasında sürekli işlem yöntemi ile işlem görmekte olan sıralarda 13/03/2020 tarihinden itibaren aşağı ve yukarı yönlü % 5 olarak uygulanmakta olan devre kesici tetikleme oranı , Pay Piyasası Yönergesinin 27 inci maddesi 2 inci fıkrası uyarınca Borsa Genel Müdürlüğü tarafından ikinci bir duyuruya kadar yukarı yönlü olarak kaldırılmıştır. İlgili sıralarda % 5 devre kesici tetikleme oranı aşağı yönlü olarak uygulanmaya devam edecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İnsanın niyeti kötü olunca her şeyi kötü tarafından görür...alınan önlemler,vaka sayısı,hazırlıklar vb .açısından dünyanın en iyilerinden biri olmuş ülkem,hala bok atma peşinde!abd,fransa,italya,ingiltere,almanya,hollan da…. hepsi kırılıyor..bir kere de takdir et!Yok etmez,hatta içten içe üzülüyordur neden onlardan kat be kat iyi durumdayız diye.
Yer İmleri