Alıntı Originally Posted by ali61 Yazıyı Oku
Borsa yüzde 1 .26 düşerken hisse yüzde 10 düşüyorsa bunun virüsle falan alakası olmaz sadece patronun ve anlaştığı kurumların aç gözlü olduğu anlamına gelir ve nerede duracağını ben size cahil aklımla söyleyeyim kurumların ortalamalarına nerede değerse orda durur çünkü ne patron hissenin arkasinda ne de SPK küçük yatırımcının arkasında borsada 400 tane hisse var şu son dönemde art arda bu kadar taban yapan hisse var mı yok çünkü bı şekilde tepki veriyor kimse gibten ne zaman çıkacak diye sormuyor niye sorsun ki ortada gib kalmadı nerde o ballandıra ballandıra arzın gerekliliğini anlatan ustalar o 3.5 milyon lotun karı bitmeden bu dusus bitmez cahil aklımla bu kadar yatirim tavsiyesi değildir...
Birileri oyuncak etmis global krizi bahane ederek.bazilarida aval aval bakiyor.100 binle taban yapsinlar.ben bile 10bin lot satayim dedim de birkaç gun önce baktim 700bin lot var satilik.
Geri cektim.biliyorumki bunlar satilmayacak ne demeye orda bekleteyim.icimden cok kufrettim.buraya yazacwk birsey kalmadi.bu arada yatirim tavsiyesi degil ha.cok bilmisler