Sayfa 66/1001 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Yani,bir nevi doğru,biraz yanlış...Beleş ucuz hisse toplayan sabrederse bunu iyi değerlendirir,şu an zaten çoğu hisseler 1 cıvarı ve altında,her düşüşün bir çıkışı vardır.
    Bu olumsuz sürece dayanamayıp batacak şirketleride unutmamak lazım. Finansal risk altında (borçlu) olan şirket hisselerinden temettü verebilecek, temeli sağlam olanlara geçiş yapmak akıllıca olabilir...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,199
     Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Bu olumsuz sürece dayanamayıp batacak şirketleride unutmamak lazım. Finansal risk altında (borçlu) olan şirket hisselerinden temettü verebilecek, temeli sağlam olanlara geçiş yapmak akıllıca olabilir...
    Mesela enerji hisseleri...ytd.

Alıntı :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

AB liderleri, üçüncü ülke vatandaşlarının AB üyesi ülkelere ve Schengen bölgesine yapacakları "gerekli olmayan" seyahatlerine 30 günlük geçici kısıtlama getiren düzenlemeyi onayladı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Mesela enerji hisseleri...ytd.
    İyi de, enerjide kısım kısım. Su ile çalışan var, gaz ile çalışan var, rüzgar ile çalışan var. İnceleyim bakalım. Akenerji gaz ile çalışıyor ve maliyetleri yüksek olduğundan debeleniyor. Borç ve zarar çok. Su ile çalışan ayen ve aksu var. Hey gidi günler hey... bir anı aklıma geldi. 90 lı yıllardı. Hisse senedi elden fiziken alınır satılırdı. Bir arkadaşla istanbul'a kağıt almaya gittik. Ayaklı borsadan çukurova elekt. hissesi alacaktık, sahte olduğu haberi yayıldı. Ereğli almaya karar verdik. 17 den aldığımız ereğli, körfez savaşında 1 liraya düştü. Arkadaş sobaya doldurup yaktı. Bende Egdış (EGS dış.tic) denilen bir kağıt ile değiştim o da battı... çukel de kepez de hepsi borsa mezarlığında yatıyorlar... Bu şeytani piyasaya para verilmez dostum...Aksu enerjiyi Demireller kurdu. Isparda'ya şirketi görmeye gittim. Güya yatırım yapacaktım. Borsaya açılan bu şirket, su motoru gibi bir santraldan ibaretti. Kurulduğu yerde su bile akmıyordu. Devlet teşvikleri nedeniyle kurulmuştu. Borsadaki şirketlerin çoğuda böyledir... Anı çok. Uzun oldu affola...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

MSB, 2020 yılı bedelli askerlik celp ve sevk işlemlerini ileri bir tarihe erteledi

İçişleri Bakanlığı: Asılsız koronavirüs paylaşımları yapan 24 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Soylu, yurtdışından gelen bir yolcunun otobüsten indirilmesine ilişkin açıklamada bulundu. Soylu, "Yanlış yapılan bu biniş işlemiyle ilgili gereği yapılıyor. Yolcular karantinaya alınıyor. 14 gün sonra Kıbrıs'a göndereceğiz" dedi.

Sayfa 66/1001 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •