Sayfa 139/907 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. eninde sonunda bir ilac bulunacak
    yada viruste caresiz hastalik grubuna
    alinip herkes bagisiklik kazananlar kalincaya kadar
    olen olecek hayat devam edecek
    insanlar kanser oluyor diye ekonomi cokuyor mu
    tersine bir ilac sektoru olusuyor
    Virus bitse bile ihlaslarin artacagi supheli
    bunlarda bist in virusleri

2.  Alıntı Originally Posted by sınırlı sorumlu ky Yazıyı Oku
    Bunlar boş. Neler oldu neler moruklar ama 22 nisanda da bu ky satmayacak, herkes eşittir salgında ama adaletde başkasına kul olmakta eşit değildir aşağıda görülmekte
    Bana bak sınırlı sorumlu iti ;sen ne utanmaz,saygısız,ahlaksız,terbiyesiz insansın millete her fırsatta moruk diye hitap ediyorsun ama malesef forum yönetimide ceza vermeyip bu kelimeyi kullanmana izin veriyor..Seni tüm forum arkadaşları adına kınıyorum..
    .................................................. .................................................. .................................................. ..
    Not:Değerli arkadaşlar moruk kelimesinin gerçek anlamını neyi ifade ettiğini sizlerle paylaşıyorum yorum ve takdir sizindir..
    Gerçekte Moruk "yaşlanmış domuza"verilen addır. Anne,babasına ve büyüklerine moruk diyenler utansın! Sınırlı sorumlu ky nickli şahıs günlerce,aylarca, ısarla,bilinçli olarak bize moruk diyerek hakaret ediyor.. Forum yönetiminide duyarlı olmaya davet ediyorum..

.................................................. .................................................. ...............................................

3. Degerli yatirimcimiz, gun ici ek alim limit kullanimi, varant islemleri ve kredili alim tekrar acilmistir. Bilginize sunariz.

Gelen yeni mesaj dibi gördikmü acaba

4. İhyay da pay alım satım haberi var ama anlamadım egerki bu havada mal sattıysan yuh sana patron efendi

5. Sayin cumhur baskanimiz ne guzel anlatmis, bu zor zamanlari da atlatacagiz yeter ki hem cevremizdekileri hem kendimizi korumak icin gerekli onlemleri alalim. Kalin saglicakla

6. İblis hergun aşağı hergun asagi,Allah sana bize yasattiklarinin on katını yasatsin. hayır ve şer Allahtandir,bence ser görünen bu kayıp müthiş şekilde geri dönebilir. Lakin dayanma gücümüz ne derece el verir onuda zaman gösterir.Herşeyin başı sağlık evet ama onun için şartlar gerek bizde maalesef stres topu olduk.herkese iyi akşamlar.

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Şeref yoksunları borsa % 30 süşşün sen 2 katı düş arkadaşlar kusura bakmayın affınıza aığınarak yazıyorum son 1 ayda 300 zararım var ekrana öküz gibi bakmaktan başka bie şey yapamadım buhran aslında geliyorum dedi ama olmadı işte belki teselliniz olur diye yazıyorum 2000 yılından beri sırtlandım bu ********i son bir ayda saç sakal hepsi birbirima girdi pu... lar borsa 1 düşerken sen taban ol ya Rabbi sabır....canım çok sıkkın koronasınada ....

8. Aşağılık herifler karantinadan kaçıyor , emirle otobüs durdurulup imtiyazla insan alınıyor bunlarada yuh kendin öl geberde bari diğer insanları tehlikeye atma , bunlar kimin klonu ben çok iyi biliyorum sevgili patron..

Sayfa 139/907 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •