Sayfa 309/1003 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Bir şeyi itiraf edeyim; 2008 yılında düşüşde değildim, 2 liradan garan aldım, çok güzel bir yerdi, öyle bir atmosfer oldu ki, 1,80 den geri verdim. sonra malum 12 liraya gitti, bu sitede değerli bir yazar vardı, DEVİR hoca, onu okurduk, 2008 de burası dip dedi ve nokta atışı yakaladık. O zaman başka senetlerde alıma girerek uzun bir süre beklemiştik. Şuan o günlerin benzeri yaşanıyor, nereden nasıl döner bilmek zor. Ama pahalı ama ucuz senet alacak imkanda olmalı.

2.  Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Alıntı Pegasus’un 11 lira olduğu günü bilirim o zaman halk 9 liralarda geziyor garanti 8 liralar da geziyordu sana sadece bunu söyleyeyim. Bir zamanlar Thy zarar açıklardı sürekli 4. 20 alıp 4.25 den sattığımı bilirim. Şimdi bu havayolu şirketleri bir zarar açıklamaya başlarsa 16 larda bulursun pgsuus u tabi ben anlamam onun içim sizlere soruyorum zaten.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    abi bu yazın ile topiğin Şeyhi ilan edildin. thy biz 4 liradan alamadık. bundan sonra sorular sana gelecek, artık sen soramayacaksın.

3. pala bugün satamaz, çok insan makarnaya girmiş bu net. hisse taşıyan çok az. bence tabi.

4. Dünya liderimizin ilk açıklaması.

İşlerin yoluna girmeye başladığı bir dönemde ipin ucunu asla bırakamayız. Kovid-19 ile mücadele ederken sanayi ve ticarette çarkları çevirmek elbette kolay değildir. Özel sektörün de sorumlulukları vardır. Bunu atlattığımızda önümüzde bizi bekleyen daha güzel günlerin olduğunu görüyoruz. Sabır ve dua ile bugünleri aşacağımızı umuyorum.

Buda benden olsun.. eyyy Macron sizin paranız varsa bizimde duamız var.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    pala bugün satamaz, çok insan makarnaya girmiş bu net. hisse taşıyan çok az. bence tabi.
    Kızıldağ kardeş benim anlamadığım kim Satıyor bunu 7 milyon lot yahu 5 liradan sattı adama sormazlar mı 10 kuruş zarar ettin ki 700 bin TL zarar

6.  Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Kızıldağ kardeş benim anlamadığım kim Satıyor bunu 7 milyon lot yahu 5 liradan sattı adama sormazlar mı 10 kuruş zarar ettin ki 700 bin TL zarar

Şu Olabilirmi acaba. Satanda alanda kendileri.

7. AIRBUS ne olmuş öyle ya 140 eurolardan 50 euroya geldi...

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Şu Olabilirmi acaba. Satanda alanda kendileri.
    O zaman bu bize kurulmuş bir düzen ki: mal gerçek mana da Mal aldığı da yok manasına gelmez mi gelir. O zaman kapitalist sistem tamamen sanal olmaz mı borsaların düşüşü de çıkışı da hikaye olmaz mı?

Sayfa 309/1003 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •