Sayfa 76/1001 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

ABD / Mnuchin, $500 milyar yardım çeki ödemesini 2 taksit ile yapacak.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kap : Halkbank

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Gelişmelere göre ygs ertelenebilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,189
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: "Dünyanın yöneldiği istikamette önceden mesafe katetmiş bir ülke olarak inşallah 21'inci asrı Türkiye'nin asrı haline getireceğiz."

Erdoğan : Türkiye hamdolsun bu sürece olabilecek en hazırlıklı şekilde yakalanmıştır. Batı ülkeleri sağlık hizmetlerini özel sektöre terk ederek, adeta vatandaşlarını sahipsiz bırakmıştır. Bu nedenle bazıları sağlık kuruluşlarını devletleştirmeye başladı
    Buna işkembeden atma denir,peki hazineyi neden boşaltmışlar ?...değişimden bahsediyor,acaba oda bunun içindemi

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Erdoğan : Bu tehdit bitene kadar mümkün olduğunca vatandaşlarımızın dışarı çıkmamalarını istiyorum

Erdoğan : Kamu bankaları 75 yaş üzerindeki emeklilerin maaşlarını evlerine gönderecektir

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: "Dünyanın yöneldiği istikamette önceden mesafe katetmiş bir ülke olarak inşallah 21'inci asrı Türkiye'nin asrı haline getireceğiz."

Erdoğan : Türkiye hamdolsun bu sürece olabilecek en hazırlıklı şekilde yakalanmıştır. Batı ülkeleri sağlık hizmetlerini özel sektöre terk ederek, adeta vatandaşlarını sahipsiz bırakmıştır. Bu nedenle bazıları sağlık kuruluşlarını devletleştirmeye başladı
    Vah vah vah devletin elinde biraktiniz da bununla övünüyorsunuz.

Sayfa 76/1001 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •