Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8015 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Market alış verişi malesef en büyük risk.
    Kredi kartı alıp verirken risk altındayız, kasiyer bir sürü kişinin kredi kartını tutuyor.

Temassız kullanım artmış. Tüm kartlar temassız hale gelmeli ve kasiyerler de riskden kurtulmalı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. marketten ekmek almaya da korkar oldum..gelen geçen elleyerek alıyor..
    aslında ekmeği poşete koyma zamanı ama poşet masrafı var..
    ekmek yapma makinası var, çok da güzel ekmek yapıyor..bilmeyene tarifini yapabilirim..bundan sonra kendi ekmeğimi kendim yapacam..

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Market alış verişi malesef en büyük risk.
    Kredi kartı alıp verirken risk altındayız, kasiyer bir sürü kişinin kredi kartını tutuyor.

Temassız kullanım artmış. Tüm kartlar temassız hale gelmeli ve kasiyerler de riskden kurtulmalı.

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    marketten ekmek almaya da korkar oldum..gelen geçen elleyerek alıyor..
    aslında ekmeği poşete koyma zamanı ama poşet masrafı var..
    ekmek yapma makinası var, çok da güzel ekmek yapıyor..bilmeyene tarifini yapabilirim..bundan sonra kendi ekmeğimi kendim yapacam..
    Ocağın üstünde çevirerek her yerine, 15-20 saniye sürecek kadar alev gösterin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Market alış verişi malesef en büyük risk.

Hadi temassız kartla ödeme yapıldı, ürünlere kasiyerin eli değmiyor mu, rafa dizenin, market arabası, solunan hava vs. vs.

Korkuyla yüzleşmek şart çünkü kaçış yok.

Neden İngiltere gibi yüzleşilmiyor. Başbakanları dedi ki; "%80 enfekte olacak pek çok kişi sevdiklerini kaybedecek."

Almanya Merkel; "Almanyanın %70 ine virüs bulaşacak" dedi.

İnsanlar "Obsesif Kompülsif Bozukluk" (Takıntı Hastalığı) hastası olacaklar, ayrıca işleri bozulacak..
    Havayı solumak risk

5.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Hadi temassız kartla ödeme yapıldı, ürünlere kasiyerin eli değmiyor mu, rafa dizenin, market arabası, solunan hava vs. vs.

Korkuyla yüzleşmek şart çünkü kaçış yok.

Neden İngiltere gibi yüzleşilmiyor. Başbakanları dedi ki; "%80 enfekte olacak pek çok kişi sevdiklerini kaybedecek."

Almanya Merkel; "Almanyanın %70 ine virüs bulaşacak" dedi.

İnsanlar "Obsesif Kompülsif Bozukluk" (Takıntı Hastalığı) hastası olacaklar, ayrıca işleri bozulacak..
    Havayı solumak risk
    Tedavi edici ilaç olması lazım. Gripde Tylol Hot vs bir şeyler vardı diye hatırlıyorum. Bunda henüz tek ilaç yok kokteyl var deniyor.

Kuduz daha riskli bir hastalıkmış, hemşire bir arkadaşım mantar yeme tek başına demişti, ama o kadar sorun olmuyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •