İçişleri bakanlığı: 149 bin 382 işyeri faaliyetlerine ara ver
İçişleri bakanlığı: 149 bin 382 işyeri faaliyetlerine ara ver
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni nesil koronavirüs (Kovid-19) vakalarına karşı mücadele eden sağlık çalışanlarının İSPARK ve toplu ulaşım araçlarından ücretsiz faydalanacağını bildirdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
DAX düşüşü %1 cıvarında,biz ise oyalandıktan sonra %1.5 düşüş.sebep damat.
Damat ne diyo,güçlü olanlar ayakta kalacak diyor,üstelik yine hala sırıtıyor,garibanlar neden ölüyor,bunlar geberseye virüsten.
Bakan Albayrak: "(Esnaflar) Kamu bankaları başta olmak üzere likidite imkanlarından faydalandırılacak."
Bakan Albayrak: "Birçok sektörün kısa çalışma ödeneğinden yararlanması söz konusu olacak.
Bakan Albayrak: "Mart ayında hafif bir yavaşlama ile birlikte ilk çeyreği beklentilerin üzerinde kapatacağız."
Bakan Albayrak: "Türkiye böyle bir küresel sürece belki dünyada en hazırlıklı ve en tedarikli, alt yapı itibarıyla en güçlü giren ülkelerden biri."
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Albayrak: %5 büyümeden eminim
albayrak: Türkiye tüm yaşananlara rağmen pozitif ayrışıyor
Yer İmleri