Sayfa 349/1003 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Geçen yıl GK öncesi her cuma geri alım yapılırdı. Gerçi cuma namazları yasaklandı ama gk yaklaşıyor belki din kardeşlerimiz yarın bi atraksiyon yaparlar. Bir tek ben mi meraklanıyorum. Kafayı kırdım galiba, perception 13 den thy almıştı kendini intihar mı etti acaba? Bizi hiç uyarmıyor artık. TH üstad hulkları pegiye trampa edecekti ne yaptı. 666 pegi iflası fiyatlıyor yazmışsın olabilir mi böyle bir şey. Çünkü ben hulkun bir kısmını pegiye çevireceğim yarın fırsat verirse, olmayacağı varsa da olur ben alırsam iflas eder diye korkuyorum...

Trump dinledim de bu abd dünya ya nasıl hakim enteresan birbirlerinden haberi yok gibi konuştular adamlar saçma sapan konulup gittiler

3. Ortaklar bir şey soracağım. Varantlarin oldukça tehlikeli olduğunu biliyorum ama detaylı olarak tam bilmiyorum.Normalde hiç oynamam.Ama şimdi hisselerdeki zararı çıkarmak için 3-5 bin liralık satım varanti alıp gözden çıkarsam bu miktarı, yanilirsam da zaten hisseler yükselir oradan çıkar diye düşünüyorum.
    Ilgilenen var mi varantla.Yani böyle hissede terste kaldiysam ona karşı bir nevi sigorta gibi kullanılabilir mi bu ürün. Veya yerine başka kullanilabilecek bir ürün var mıdır?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Sarı kafa ilaç pazarlıyor kolaya kaçıyor.

Pazarlamayı gelsin dünya liderimizden öğrensin. Bak dün bizimki konut pazarladı paketi açıklarken..
    Hürriyet 19/03/2020

''Koronavirüs endişesi gayrimenkul ilanlarına da sıçradı. Kimi ilanlarda ‘Koronavirüs geçirmez ev’, ‘Koronavirüsün çıkamayacağı yükseklik’ gibi abartılı ve gerçek dışı tanımlar da yapılıyor. Gayrimenkul danışmaları ise virüsün Avrupa’ya sıçramasından bu yana şehir dışındaki az katlı ve müstakil evlerle arazilere talebin arttığını söylüyor.''

Belki corona geçirmezdir dostum ,nihayi olarak amaç halkı korumak değilmi

sülün osmanı sollamış bizim emlakçılar

5. Brent petrol % 14 artida şu an,borsaları destekleyebilir.

Vix az da olsa düşüşte % 4

Dax %2 artida kapandı

Abd % 1 artida

Hava bozmazsa yarın bist için güzel olabilir

Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Ortaklar bir şey soracağım. Varantlarin oldukça tehlikeli olduğunu biliyorum ama detaylı olarak tam bilmiyorum.Normalde hiç oynamam.Ama şimdi hisselerdeki zararı çıkarmak için 3-5 bin liralık satım varanti alıp gözden çıkarsam bu miktarı, yanilirsam da zaten hisseler yükselir oradan çıkar diye düşünüyorum.
    Ilgilenen var mi varantla.Yani böyle hissede terste kaldiysam ona karşı bir nevi sigorta gibi kullanılabilir mi bu ürün. Veya yerine başka kullanilabilecek bir ürün var mıdır?
    Varyantları bende merak ediyorum ama tehlikesinden dolayı hiç yanından geçmedim

Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Brent petrol % 14 artida şu an,borsaları destekleyebilir.

Vix az da olsa düşüşte % 4

Dax %2 artida kapandı

Abd % 1 artida

Hava bozmazsa yarın bist için güzel olabilir
    Yıldız Topu inşaallah dediğin gibi olur

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

8.  Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Varyantları bende merak ediyorum ama tehlikesinden dolayı hiç yanından geçmedim
    Bildiğim tek şey kaldirac oranı yüksek.
    2000 liralık girdin diyelim 20 misli kaldirac kullandin .Tutturursan 40.000 lira kazanç, yok tutmazsa para sifirlaniyor. Tabi bildiğim kadarıyla. Yanlışsa bilen arkadaşlar duzeltsin lütfen.
    Ama dediğim gibi.Çok riskli olup koydugun para sıfır olabiliyor.

Sayfa 349/1003 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •