Bu MAKAS olayına bir care bulunmaz ise kimse para kazanamaz burada istisnalar hariç...…..Dün eksi 2000 bugün 700.....
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
66.85 den girilen TÜPRAŞ 70.40 verildi. flat…ekran kapandı.
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
Duzeltme: Garan 7.80 SHORT pardon
Bakın arkadaşlar hastalığı hafife almayın. Benim arkadaşım beş gün önce hastaneye başvurdu doktor soğuk algınlığıı olmuş bir şey olmaz dedi ilaç yazdı gönderdi bu beş gün içinde temas ettiği kişinin sayısı belirsiz. Kendisi esnaf İstanbul’da çok merkezi bir yerde. Dün gece ambulansla hastaneye zor yetiştirdiler. Ateşi 40° ve bütün belirtiler baş gösteriyor. Dün geceden beri ateşini düşüremiyorlar. Tahlil sonuçları iki günde çıkarmış. Sonuçların çıkması için örnekler Ankara’ya gitti. İstanbul’da henüz bunu yapabilen bir yer yok bu şekilde anladım. Şimdi soruyorum biz süreci nasıl yönetiyoruz ?
hastaneye gelen kişilere grip muamelesi yaparsak tamamen kontrolden çıkacak diye düşünmüştüm ve artık bunun geri dönüşü olduğunu zannetmiyorum. Doktorların bile bu kadar bilinçsiz olduğu yerde halk ne yapsın.
Bu iş için tek çözüm var hastaneye gelen grip şüphesi olan herkesin istisnasız test edilmesi gerekiyor. Ama nedense bunu yapmaktan çekiniyorlar.
Allah sonumuzu hayretsin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Garan çok hasta belli etmemeye çalışıyor salgının bütün aile bireylerine bulaşması an meselesi herkese bol kazançlar esen kalın.
272 : Yatırım Finansman BİST 100 için 12 aylık hedefini 134 binden 116 bine çekti
Yatırım Finansman BİST 100 için 12 aylık hedefini 134 binden 116 bine çekti.
Kuruluşun değerlendirmesinde BİST-100 endeksinin 12 aylık vadede %36 yükseliş potansiyeli
taşıdığı ifade edildi.
Değerlendirmede BİST 100 endekisinin güçlü alım sinyali verdiği ifade edildi. Raporda,
öte yandan finans dışı şirketler için fiyat hedefleri %20 düşürüldü. Fiyat
hedeflerinin %31 yukarı yönlü potansiyele işaret ettiği belirtildi. Bankalar
için fiyat hedefleri ise %6 azaltıldı.
Raporda ayrıca model portföye Tekfen, Petkim ve Ülker eklenirken portföyden MPARK,
KORDS ve DOAS çıkarıldı.
Tekfen hisseleri için yatırım tavsiyesini endekse paralel getiriden endeks üzeri
getiriye çıkaran şirket, EREGL, TOASO, MAVI, OZKGY, PGSUS ve THYAO için yatırım
tavsiyelerini ise "endeks üzeri getiri"den "endekse paralel getiri"ye indirildi.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı
kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy
yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında
imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların
kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve
getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer
alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun
sonuçlar doğurmayabilir.
-iDeal Haber Merkezi-
- twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Yer İmleri