Sayfa 363/1003 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Alkol ile gargara yapıp zehirlenmişler ey Allah'ım

Yok ya, kendiizi oldurmek icin degil. Mis gibi kokuyor ev her daim. Boyle bir yarari da var madem, niye olmasin.

Kendimnizden biliyoruz, yayilmasini onluyuyor. Burnun akmaya baslasin, ac aleti, ertesi gune birsey kalmiyor. Bir degil iki degil, 10 kere oldu. Ayrica bunlarin antiviral, antifungal, antibacterial oldugu bilimsel olarak da kanitlanmis. Çay ağacı yağı (Tea Tree Essential Oil) diye aratin mesela. Koronanin kokunu kaziyoruz. Intikami kotu oldu yanliz, oldurdukce baska yerden vuruyor.

3.  Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Daha 2 gün evvel istanbulda kaçak içki ile 20 kişi öldü pek medyada yer almadı bu ölümler.

Alıntı Originally Posted by escudo76 Yazıyı Oku
    Dostum şu an viop bölümünde yazi yazanların derdinin para kazanmak olduğunu düşünüyorsan çok yanılıyorsun. Propaganda icin burdalar. Tıpkı tweeter,whatsup, facebook da nasil organize hareket ediyorlarsa burada da öyle. Derdi para kazanmak olanlar bu dediklerimin dışında tabiki.

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Boyle bir durumda neyin propagandasi yapilabilir benim aklima gelmiyor.

Herkesi etkiliyor sonucta. Hepimizin annesi babasi dedesi var. Yani bizi etkilemese bile sevdiklerimizi etkileyecek bir olay.

Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Millet yaglari sise sise kafaya dikmesin, bir yerlerine surmesin simdi. Aletle odaya yayiyorsun.

Arkadasim aklima geldi. Kilo almis, "ne yiyebilirim" diye soruyordu. "Egzersiz yapacaksin, bir de balikta daha az kalori var" demistim.

2 ay sonra geldi, daha da sismanlamis. Ne oldu ya diye sordum. Meger balikta az kalori var dedim diye cocuk gunde 2 kilo baligi goturuyormus

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Boyle bir durumda neyin propagandasi yapilabilir benim aklima gelmiyor.
    Olay birazdan reisi yıkmaya gelecek. az kaldı.

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Olay birazdan reisi yıkmaya gelecek. az kaldı.
    Ortagimiz olarak dusuncesinde serbest. Biz nasil burda CB aleyhine yaziyorsak, onun da desteklemeye hakki var.

Sayfa 363/1003 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •