Sayfa 369/1003 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: HALK Cafe - II

HALK Cafe - II

Ortaklar Beni çileden çıkaran nokta şu: Bu borsa yukarı doğru tepki verdiğinde bizim Halkbank en az tepkiyi verirken değiştirmeyi düşündüğüm bir türlü değiştirmediğim Hisseler ise bugün yüzde 7 yapmış yine Ya soruyorum yatırım danışmanıma Halkbank ile reysaşgayrimenkul karşılaştırılmaz bile diyor. Kağıt yüzde 7 gitmiş tavan olacak nerdeyse diyorum al O zaman ben ne yapayım diyor. Düşerken hepsi aynı düşüyor zaten çıkarken de aynı çıksa sorun yok: siz ne dersiniz ortaklar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yanlış görmedim değil mi
    pegy 14.99 olur mu
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    yanlış görmedim değil mi
    pegy 14.99 olur mu
    24.99 demek istedi galiba rakam yanlış tıklanmıştır.

4. Tgt ne olacak bu hulk un durumu?

5.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    yanlış görmedim değil mi
    pegy 14.99 olur mu
    bu rakam ideal alım yeri yada hiç bir şey bilmeyen teknik izlemeyen biri için gözleri kapatıp alınacak yer gibi diyelim.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Hatirladim siz mevduat topiginde yaziyordunuz, hisse alip satiyorsaniz t2 den dolayi mecbur beklersiniz ama acikta ilan parayi günlük mevduat veya fon alarak degerlendirirsiniz ben ing ve vakifta böyle yapiyordum.
    Araci kurumlarda birsey yapmaya gerek yok. Likit fonda tutuyorlar, repo yapiyorlar her aksam. Bankalari bilemeyecegim de onlarda da degisik degildir herhalde. Faiz aliyorsun yani nakite gunluk.

7. grafik çizen bir cafe sakini bulmalıyız. dolar endeksi son dönemlerde sert yükseliş yaptı, 102 küsürlere geldi. 2017 de 89 rakamı ile dip görmüş. 2016 yılında 102 den gelmiş. şimdiki 102 önemli, orayı gecemezse borsalar kademeli olarak pozitif etkilenir. 102 rakamından dönüş olup olmayacağı dow veya dax izlemekten daha faydalı olur.

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    sadece el yıkamayla kifayet etmeyeceğini tahmin ediyordum ..Sağlam duş işi kendi adıma normalde günlük rütin.. dışardan gelen ev ahalisinide

hemen duşa girmeyi alıştırdık farkında olmadan doğru yapmışız ,kıyafetler ayrıntısını öğrenmek iyi oldu ..evin bir odasını bu iş için ayırmak mantıklı ..

Eyvallah doktorum uyarılar için tşk

Senin nezninde tüm sağlık personelinin allah yardımcısı olsun .işiniz kolay değil .
    Aynen benden de. Emeklerin icin tesekkurler, umarim borsada karsiligini gorursun doktor.

Sayfa 369/1003 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •