Sayfa 335/1001 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,673 - 2,680 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Dow 18,999 indirimli fiyattan kapanmış. Bizi kim tutuyorsa iyi tutuyor.

Bu virüse gripin çare olmaz mı. Bi denemek lazım
    İnsanoğlu en cok görmediği şeylerden korkuyor
    Bu sabah hafif boğazda ağrıyla uyandım, acaba korona mı bulastı diye aklımdan gecti, kahvaltıdan sonra makrol attım bi tane, öğleye doğru ağrı kayboldu.kendimi iyi hissettim.
    Çare olurmu bilmem ama denemeyeceğimiz şey olmaz. Yanımızda gripin bulundurmak güvende hissettirir belki
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Firmaların hatta devletlerin batacağı bir surecteyiz ama kimse demeyeyim de çoğunuz işin ciddiyetine değilsiniz.

Titanik batarken hanginiz kaç para verirdiniz?????
    Yok patron herkes herşeyin farkında merak etme sadece ciddiyeti ciddiyetsizlikle anlatıyoruz belki öyle anlar lar

3. Corono Virus konusunda bilgili bilinçliyim şeklinde bir işaret olması lazım. Mesela Yeşil kurdela veya pazubant, ağız filltresi de olabilir.

Karşıdaki kişi bilinçli ise ona göre değilse ona göre davranılır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Şöyle bir şey olabilir mi

Öyle bir dönemde olabiliriz ki boğayı da ayıyı da yiyebilirler belki de

Belki de bu toz duman ortadan kalktiginda bir de bakacağız ki bogalar da ayılar da telef olmuş

Neden olmasın

Çünkü

Hayvanat bahçesi yanıyor olabilir sanırım bilmem anlatabildim mi

Ne altın ne petrol ne hisse hiç biri güven vermiyor aklıma yatan sadece mb dolar fonlaması o para aşı bulunana kadar her yerde olacak ya bekleyeceğiz yada dalacağız

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Corono Virus konusunda bilgili bilinçliyim şeklinde bir işaret olması lazım. Mesela Yeşil kurdela veya pazubant, ağız filltresi de olabilir.

Karşıdaki kişi bilinçli ise ona göre değilse ona göre davranılır.
    Turkiye nin temerrude dusme riski oldugunu dusunuyor musun. Cok kotu bir zamanda yakalandik bu viruse. Olumlu dusunup bir kac aya bitmesini umut ediyoruz ama bu bizim bilmedigimiz bir sey ve nereye varacak bilmiyoruz.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bizim buraya kadar gelmiş,şehir ismi vermeyim. tahminime göre her ilde vardır covit19 virüsü ama hasta (taşıyıcı) test olmadığı için hasta olduğunu bilmiyordur, septomlar cıkacak ki hastaneye başvursun. Belki şuan bu sayfadaki 200 kişiden 5 i pozitif taşıyıcı
    Ben bu baslikta virüs taşıyanları engelliyorum, bana bulasmasin diye
    [emoji40][emoji40][emoji40]

8.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Şimdi bu ak troll beyni şöyle çalışıyor

Gerizekalılar kendileri taptıkları koşulsuz itaat ettikleri yanlış da yapsa destekledikleri için

Ak partinin herhangi bir yanlışını eleştiren herkese

MUHALİF diyorlar

Bre gerizekalı

Biz doğrunun yanındayız

Kim doğru yaparsa överiz yanlışı eleştiririz

Muhalif bir başkasına göre aynı fikirde olmayandır

Yani biz doğrunun savunucusu

Siz ise doğruluğa dürüstlüğe ahlaka muhalifsiniz d

Muhalif olan sizsiniz

Biz değil
    Madem doğrunun yanindasin, darbe gecesi şehit olan halka polise mundar oldular derken doğrunun yanındaydin dimi? Şe.szlikk yapma herşeyi siyasete bağlama, korkar herif en sonunda kafamı bozacaksin huzurun kacicak.

Sayfa 335/1001 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •