Originally Posted by
sharpbug
Ben de bu hissede degil ama baska hissede benzer olcude kayiptayim, burasi kadar olmasa da
Fakat bu hisse 3-4 liralardan 9 a gidip sonra 1,90 a inmis degil, son 12 ay icerisindeki en dusuk seviyesine gore su an 100% den fazla primli halde .. halen
Su an bilancolar tum sirketlerde bozulacak, oyuncular kaybedilecek, alinacak kararlar belirsiz, yani sampiyon olunup olunamamaya ek bir sampiyon olup olmayacagi da belli degil
Bu belirsizlik, gelirlerdeki dusus, oyuncu kaybi, butce vs problemleri VE TABI KI suni sisirenler de etken
Ama surekli her hissede patron, spekulator yakinmalari var .. cogu giren zararina cikiyor, bu dusus o yuzden .. yani spekulatorler de ters kosede yakalandi , ayrica su tum hisse yorumlarda "hisseye sahip cikin" mealinde yorumlar cok anlamsiz
Hisse itfa edilmis satilmis, bu asamadan sonra ikincil piyasada serbesti vardir, hic bir patron filan salak gibi dusen bicagi tutmaz, kimsenin de boyle bir mecburiyeti yoktur
Siz nasil "oh 1.30 dan aldiklarimla 1.76 dan vedalastik" diyebiliyorsan spekulator de , patron da, herkes hisseden kacabilir .. nasil 0,80 lerden alip 9 liralardan elden cikaran varsa , tersi de olacaktir
Sent from my iPhone using hisse.net
Yazınızı okudum.
Ne anlatmaya çalıştığınızı da anlamadım.
Saçmalayıp durmuşsunuz.
Varmak istediğiniz nokta nedir?
Hisse 9 liradan 1,98'e inmiş.
Tarihinde uzun zamandan sonra ilk defa şampiyonluğa giden,futbolcuları para basan,borcu azalan bir kulüpten bahsediyoruz.
Yok durum daha kötü olacaksa gidin Majör hisselerin topiklerinde yazın.
Zira yazdıklarınız bunları daha çok ilgilendiriyor.
Syg,
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.
Yer İmleri