Sayfa 399/1001 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: Viop - XIV

1. Arkadaşlar biliyorsunuz sıtma ilacının korona tedavisinde kullanıldığını duymuşssunuzdur okumuşsunuzdur.Bu konuda internette araştırma yaptım ilaç 1955 yılında amerikada bulunmuş ve sıtma tedavisinde kullanılıyormuşİşte bu ilaç ismi Plaquenil 200 Mg 30 Film bizim Türkiyede satılıyormu eczanelerde bulunuyormu bilmiyorum ama İstanbul eczacılar odası şöyle bir yazı yayınlamış

Değerli Meslektaşlarımız;

Sağlık Bakanlığından iletiliyen bilgiye göre, Plaquenil 200 Mg 30 Film Tablet'in uygun endikasyonda, bir aylık tedavi dozunda raporlu hastalar için, reçeteleri ve raporları Reçetem Sistemine (recetem.enabiz.gov.tr) kaydedilmesi koşulu ile hastalara verilmesi gerekmektedir. Reçete kayıt işleminden sonra ilgili ilacın ecza depolarından temini mümkündür. Ayrıca şu anda ilgili ilacın eczanelerden toplatılması gibi bir uygulama yapılmamaktadır. Önemle bilgilerinize sunarız.

Uygulanışı şöyleymiş arakadaşla tablet galiba ya 200 mg hastaya günde kuvvetli bir antiyotikle birlikte 3 defa veriliyormuş yani günde 600 mg alıyorsunuz.Altını çizmek içim söylüyorum antibiyotikle beraber kullanılıyormuş deneye katılan hastalardan 6. günde temiz çıkanların sayısı % 70 oluyormuş kabaca diyelim 1 hafta penisilin ayarında antibiyotikle kullanıyorsunuz % 70 hastalığı atlatma şansınız var.İnşallah hiç birimiz bu duruma düşmesin ama yakalanırsanız doktorunuzdan bu ilacı kullandırmasını isteyebilirsiniz.İlacın ismini bir yere not edin unutmayın antibiyotikle birlikte kullanılacak günde 600 mg yani üç tablet yazdıklarımla ilgili linki atıyorum.İngilizce olduğu için kendimce çevirmeye çalıştım.İngilizce bilen arkadaşlar da bakabilirler.

Dikkat ; ilaç bir bardak sütle veya tok akrna alınıyor mutlaka doktor kontrolünde kullanılıyor.30 kilo altı çocuklarda kullanımı ölümcül olabiliyormuş.

https://nypost.com/2020/03/19/old-ma...navirus-study/
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ne kadar sokağa çıkma, karantina meraklısı varmış arkadaş...bir de vaka sayısı 1000 i geçse zil takıp oynatacaklar var...nasıl bildik diye...aferin iyi bildiniz bravo.

Bir de italya aşağı, italya yukarı...neden Almanya örnek verilmiyor..kötü örnekleri konuşmak zorunda mıyız? Bildiğim kadarıyla Almanya da sokağa çıkma yasağı da yok..,hatta durumu bizden kat ve kat kötü ülkelerde bile sokağa çıkma yasağı yok.

Almanya’da 22086 vaka var, bugün 2236 vaka açıklanmış...toplam 83 ölüm var..%0,5 bile değil...ölenlerin çoğu da 80 üzeri, ya da ciddi sağlık sorunları olanlar.

Bşr başka örnek..yine Alman ekolünden, Avusturya’ya bakalım. 2847 toplam vaka, bugün 198 yeni vaka açıklanmış..toplam ölüm 8... anlamayan olur belki, bir de yazgıyla yazayım, sekiz...yine %0,5 bile değil ölüm oranı...neden acaba?

Hep Alman ekolü olmasın...bir de İsrail’e bakalım...883 toplam vaka, bugün 178 vaka...toplam ölüm de 1..evet, şaşırtıcı geldi di mi, 1 ölüm.

Neyse, felaket tellalları devam edin böyle....yakında meteor çarpacak nasılsa, fazla kasmayın yani.
    sen de ozellikle son haftalarda methiyeler duzdugun... dustukce aldigin pegazusun batmasin diye polyannaciligina devam et...pegazus krizi firsata cevircek diye yazdigindan beri...soluksuz dusmeye devam etti...

cikar su at gozlugunu...sen yandin...baskalarini yakma...

ayrica hasta da etme!..
    son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
    ...ytd...by beybaba

Duhul
    May 2019
    İkamet
    35.5 KARSIYAKA
    Gönderi
    2,212
     Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Arkadaşlar biliyorsunuz sıtma ilacının korona tedavisinde kullanıldığını duymuşssunuzdur okumuşsunuzdur.Bu konuda internette araştırma yaptım ilaç 1955 yılında amerikada bulunmuş ve sıtma tedavisinde kullanılıyormuşİşte bu ilaç ismi Plaquenil 200 Mg 30 Film bizim Türkiyede satılıyormu eczanelerde bulunuyormu bilmiyorum ama İstanbul eczacılar odası şöyle bir yazı yayınlamış

Değerli Meslektaşlarımız;

Sağlık Bakanlığından iletiliyen bilgiye göre, Plaquenil 200 Mg 30 Film Tablet'in uygun endikasyonda, bir aylık tedavi dozunda raporlu hastalar için, reçeteleri ve raporları Reçetem Sistemine (recetem.enabiz.gov.tr) kaydedilmesi koşulu ile hastalara verilmesi gerekmektedir. Reçete kayıt işleminden sonra ilgili ilacın ecza depolarından temini mümkündür. Ayrıca şu anda ilgili ilacın eczanelerden toplatılması gibi bir uygulama yapılmamaktadır. Önemle bilgilerinize sunarız.

Uygulanışı şöyleymiş arakadaşla tablet galiba ya 200 mg hastaya günde kuvvetli bir antiyotikle birlikte 3 defa veriliyormuş yani günde 600 mg alıyorsunuz.Altını çizmek içim söylüyorum antibiyotikle beraber kullanılıyormuş deneye katılan hastalardan 6. günde temiz çıkanların sayısı % 70 oluyormuş kabaca diyelim 1 hafta penisilin ayarında antibiyotikle kullanıyorsunuz % 70 hastalığı atlatma şansınız var.İnşallah hiç birimiz bu duruma düşmesin ama yakalanırsanız doktorunuzdan bu ilacı kullandırmasını isteyebilirsiniz.İlacın ismini bir yere not edin unutmayın antibiyotikle birlikte kullanılacak günde 600 mg yani üç tablet yazdıklarımla ilgili linki atıyorum.İngilizce olduğu için kendimce çevirmeye çalıştım.İngilizce bilen arkadaşlar da bakabilirler.

not ilaç bir bardak sütle veya tok akrna alınıyor mutlaka doktor kontrolünde kullanılıyor.

https://nypost.com/2020/03/19/old-ma...navirus-study/
    sen de iki dakkada bir bu gonderiyi koma...once bilgi sahibi ol...o ilac haftada 2 kere birer doz alinir... bizzat bildigim ve kullandigim ilactir...vucut direnci icindir...tedavi ilaci degildir...
    son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
    ...ytd...by beybaba

4.  Alıntı Originally Posted by oyuncu7276 Yazıyı Oku
    Allah bizleri her an farklı şekilde sınar.. Bazen eksilterek bazen hastalıkla bazen doğumla bazende zenginlik ve fakirlikle...Biz samimi dua edersek yakarırsak bunu ulkece az bir hasarla atlatabiliriz...Dua nin önemi büyüktür..Tıpkı irandaki çekirge sürüsünün ülkemize bir vesile olan soğuk hava yüzünden gelmemesi gibi...Yeterki bundan da dersler çıkarım...Her şeyin doğrusunu Allah c.c..bilir...Ve O edilen dualara icabet eder...
    Öncelikle Allah sana akıl versin kardeşim.. Belki o zaman bi fikrin olur bilim adına

Dün 311 yeni vak'a
    Bugün 277 yeni vak'a

Inşallah yarın daha az vak'a karşımıza çıkar.

6.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    3150 tl ceza kesilcekmiş sokağa çıkan yaşlılara , haberi okuyan kimse cesaret edemez artık...
    Tahsilat nasıl olacakmış

7. Cümleten s.a

Kandiliniz Mübarek olsun arkadaşlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    cash...........yanında yoksa avantaj karta 6 taksit...

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Tahsilat nasıl olacakmış

Sayfa 399/1001 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •