Evde kalınan süre boyunca su tüketimi, obezite ve boşanmalar artacak![]()
Evde kalınan süre boyunca su tüketimi, obezite ve boşanmalar artacak![]()
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
4 trilyon dolarlık bir borsadır Şanghay, ayni zamanda dünyanın 4. en büyük borsası ve sen bu borsanın diğer borsalar gibi düşmemesini bir gösterge olarak kabul etmiyorsun, öyle mi? Böyle devasa büyüklükte bir borsanın devlet eli ile ayakta tutulması söz konusu olamaz. Öte yandan Çin MB'si para pompalayarak Şanghay borsasını ayakta tutabilmişse ABD ve Avrupa borsaları o kadar para pompalanmasına rağmen neden dev adımlarla düştü? Hadi biraz beyin fırtınası yap bakalım.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Bu ülkelerde şu an dramatik şekilde.
Örneğin Ispanya da hasta sayısı 20.000
kayıp sayısı 1000 i geçmiş durumda.
Ülkelerdeki açıklanan sayılar değişebiliyor. Merkez üssü çin den avrupa ya kaydı. Bizde de sayıların bir noktadan sonra fazla artması maalesef olanaklı duruyor.umalım olmaz ama önlem almazsak virüs durmaz
Neredeyse kapanmayan dükkan firma kalmadı virusten. Bir tek Bist açık. Orayı da 2 hafta kapatsinlar da bizi de korusalar![]()
ama şangay için primsiz
dow için balon da yakalandı diyorlar
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri