65 toplu taşıma ücretsiz diye sırf gezmeye çıkıyorlar toplu taşıma 65 yaş üstüne ücretli hatta tarifenin 2 katı olmalı olay çözülene kadar
65 toplu taşıma ücretsiz diye sırf gezmeye çıkıyorlar toplu taşıma 65 yaş üstüne ücretli hatta tarifenin 2 katı olmalı olay çözülene kadar
Italya Çin İran da hastalık ilk tespit edildikten sonraki 10 gün içinde açıklanan hasta sayısı, bizim 10 gün içindeki hasta sayımızın kat be kat fazlası.
Bu durumda 2 ihtimal mevcut:
1- Virüs bizde yavaş yayılıyor ( torpil )
2-Kit, ölçüm vs yeterli olmadığından ve yeni yeni kitler gelip ölçümler başladığından var olan vakalar yeni kayıt altına alınmaya daha çok başlandı. Bu durumda ise umalım sayı birden geometrik artış - zaten var da daha da ivmeli 'göstermesin.
Yaşlıları evde tutabilmek için banklar kaldırıldı
Bazı il ve ilçelerde, evde kalınmasına yönelik uyarıları dikkate almayanların dışarıda daha az vakit geçirmesi için belediyeler çareyi bankları sökmekte buldu.
Edirne'de ise Covid-19 tedbirleri kapsamında bankı olan çiçeklikler tel örgüyle çevrildi.
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
yaşlıları 7-8 günde öldürüyormuş.
14 gün kuralı virüsün yaşam süresi
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.
Yer İmleri