Yarin gelir assolist moralleri bozmayin. 1 hafta oluyor.
Yarin gelir assolist moralleri bozmayin. 1 hafta oluyor.
Yanliz yiyecek kalmadi. Yarin Supermarket de geliyor. Assolistin gelmesini mi, yoksa supermarketin gelmesini mi daha cok gozledigime karar vereemdim.
Fed diyor ki battýnýz bende piyasaya pompa yapýyorum.
Ýnsanlar madem ki battýk alttan almak için satýyorlar.ya da resesyinun ne olduðunu çok iyi biliriz .borsada kalmak iyi deðil diyorlar.tahvil alayým nakitte kalayým altýn alayým diyor.
Yani kýsa sürede düzelmeyi bekleyen yanýlýr.merak etmeyin kimsede bir þey için geç kalmaz.borsada fýrsat senet bazlýdýr.bundan sonraki seçimlerini insanlar daha düzgün yapmalý.
Diðer taraftan yakalananlara diyeceðim ve her zaman dediðim BIST 30 dan þaþma . Qnbf almak istiyorsan tutan yok git al.
Eksi gaplara alistik, birazda arti gaplara baslasa bizim pala iyi olacak demi?
TGT hisselerini sayýyor, ben yorumlayayim
Teknikten çok anlamam ama vix endeksi Abd deki satýþlara çok fazla eþlik etmiyor.
Bugün mesela %3 lük endeks düþüþüne vixin yükselmesi gerek ama az da olsa düþüyor. Kýsýtlý bilgim borsada satanlarýn fýrsat bu fýrsat deyip iyice dipten herþeyi toplamaya çalýþtýðýný söylüyor.
18 Mart ta 84 ü gördükten sonra düzenli bir düþüþ var vix te.Þu anda 65.Ama hala borsalar için epey yüksek yine de.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
An itibariyle
Abd borsasýndaki satýþlar arttý : % 4
Korku endeksi biraz düþüþte
Brent petrol. eksiden artýya geçti.
???????????
Yer Ýmleri