Sayfa 410/1003 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Kıbrısa 72 milyon TL mücadele için para gönderen Suriye’de 10 yıldır savaş mağdurlarına el açan benim ülken, umarım bu krizden yaptığın iyiliklerin karşısını görerek çıkarsın. Şuan tek karşılık virüsün sende sınırlı kalamsı. Dualarımız seninle.
    amin.......
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Ahaber müthiş, Şuan yayında Suriye savaşının karşılığı virüs deniyor. Bu net bir söylem. Mülteci ve Avrupa’da ki gıda kuyruğu. Geçen gün 33 şehit haberimiz öncesinde esatın kaç askeri öldürüldü haberi gibi. Bu a haber boş yapmaz. Arkasından bir şey gelirse şaşırmamak lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Kıbrısa 72 milyon TL mücadele için para gönderen Suriye�de 10 yıldır savaş mağdurlarına el açan benim ülken, umarım bu krizden yaptığın iyiliklerin karşısını görerek çıkarsın. Şuan tek karşılık virüsün sende sınırlı kalamsı. Dualarımız seninle.
    Amin.......

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    amin.......
    Benden de. Nerdesin human?

A haber dumanlı muhafazakarları uyandırmamak için sürekli kovana duman veriyor. Bir zamanların rusyasının pravdası. Rusçada pravda gerçek anlamındaymış.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Eliot teorisine göre BİST 96 bine gitmeli, 88 sonra 92 ile üçgen yapılmalı, 1-2 ay sonra ise eliot 72 gösteriyor. Eliot 96 verirse değerlendirmek bir fırsat görmek gerekir.
    Ortak,teori bazı kişilerce yanlış değerlendirilip varsayım gibi algılanıyor. Gerçekte ise teori nin kanun dan farkı pek yok.Yani bilimsel olarak doğru olarak kabul edilmiştir teori.
    Elliot da her yerde teori olarak geçiyor. Bazıları kabul etmiyor elliot analizini.Peki bunun bir sağlaması, dogrulamasi var mıdır. Mesela bu analizi kullanan ve bilinen kişilerin tahminlerinde isabet veya yakınlık oranı gibi bir istatistik var mıdır?
    Bilgi amaçlı soruyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    A haber dumanlı muhafazakarları uyandırmamak için sürekli kovana duman veriyor. Bir zamanların rusyasının pravdası. Rusçada pravda gerçek anlamındaymış.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    A haber açık ve aleni mültecilerin ahı virüs ile vücut buldu diyor. Olası develüasyona hazırlık yapıyor. 2 ay önce Çin virüsünde doğru Türkistan gösterildi servis edildi. Bunlar yanlış değil ama haber kanalı soyut değil somut ilerlemeli. O zaman bende Turgut özalı a haber zehirledi derim. Şuan haberlerde izlememiz gereken alınan önlemler olmalı belediyelerin yaptığı toplantılar çalışmalar olmalı mesela su elektrik kesilecek mi kaynak var mı, adam italyada 14 gün her yeri net şekilde kapattı.

8.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Ortak,teori bazı kişilerce yanlış değerlendirilip varsayım gibi algılanıyor. Gerçekte ise teori nin kanun dan farkı pek yok.Yani bilimsel olarak doğru olarak kabul edilmiştir teori.
    Elliot da her yerde teori olarak geçiyor. Bazıları kabul etmiyor elliot analizini.Peki bunun bir sağlaması, dogrulamasi var mıdır. Mesela bu analizi kullanan ve bilinen kişilerin tahminlerinde isabet veya yakınlık oranı gibi bir istatistik var mıdır?
    Bilgi amaçlı soruyorum.
    Tepe ve dip peşinde değilsen, çok ciddi zaman sorunun yoksa bence 10 numara işliyor. Yanılma ihtimali 4-5 bin puan ama yakaladığı 20-30 bin puan. Bu teori sunumla ilgili yani sunan kişinin felsefi yanı güçlü olmalı, bu anlamda 1,5 yıldır yazmayan ama 2008 den bu güne çok şeyi gören ve bu son yaşanan olayları 2 yıl önce söyleyen DEVİR hoca kaliteli bir analist. Twitter de ise finansal tezler. Bu arkadaş 125 binden önce 105 binlerden 45 binleri 2-3 yılda gelebilir görüyordu.

Sayfa 410/1003 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •