Sayfa 414/1003 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Pegasus 43 ulkeye ucuyor ama turkiyeden 68 ulkeye ucus yasak. Muhtemelen yurtdisina artik ucmuyorlar. Yurt ici ucuslari da dusmustur.

Pegasus ayni zamanda kaza ile guvenini yitirmisti.

Faaliyetlerine bir sureligine ara vermek zorunda kalabilirler
    Haklısın. evden çıkmayın diyorlar devamlı yayın yapıyorlar. bu durumda kim ucağa binecek. tahminim doluluk oranı.%30 düşmüştür hem thy hem peginin.

2. Umreden gelen 1 hacı amca vardı ya polise tüküren. tahlilleri pozitif çıkmış hayda. polis nolacak şimdi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    Hapimiz ayni gemideyiz diyenlere gelsin...

muhahahah

MUhahhahha ..iyimiş

https://www.youtube.com/watch?v=BrR9bxhqY4w

''businesstik bizdemi öldük '' Aynı gemideyiz Mrtk aynı gemide virüs ayrım yapmıyor dostum

Bu adamı defalarca canlıda izledim ..eski kayıtlarını izlerken bile her seferinde yeniymiş gibi gülüyorum

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Umreden gelen 1 hacı amca vardı ya polise tüküren. tahlilleri pozitif çıkmış hayda. polis nolacak şimdi.
    Olası kastla cinayete teşebbüsten yargılanabilir ..Hele birde zavallı polis hayatını kaybederse yandı
    Son düzenleme : bahriyeli; 22-03-2020 saat: 14:53.

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    MUhahhahha ..iyimiş

https://www.youtube.com/watch?v=BrR9bxhqY4w

''businesstik bizdemi öldük '' Aynı gemideyiz Mrtk aynı gemide virüs ayrım yapmıyor dostum

Bu adamı defalarca canlıda izledim ..eski kayıtlarını izlerken bile seferinde yeniymiş gibi gülüyorum
    Bu adam birilerini duzmekten baska is yapmiyor herhalde. En son cicislere para yedirmisti. [emoji3]

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bu adam birilerini duzmekten baska is yapmiyor herhalde. En son cicislere para yedirmisti. [emoji3]
    tam bir hergele yüksek IQ lusundan

7.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    tam bir hergele yüksek IQ lusundan
    ortak espri yapma kabiliyeti IQ ile direkt dogru orantili, etrafimda ki komik adamlarin hepsi cok zeki adamlar. Neyse dun yazdim ama arada kaynadi, bence ROCHE ilaci buldu almanlarda deniyorlar ilaci olum orani ondan az. Herkes Italya'da ki yasli nufusundan bahsediyor ama Almanya en yasli 2. nufusa sahip Avrupa'da.

8. Corona virüsin sebebi bulunmuş arkadaşlar Çin değilmiş.

AKP.li yönetici büyük oyunu gördü. Koronavirüsün nedeni kudumsuz İmamoğlu
    AKP Malatya İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Malatya.nın Battalgazi Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Leyla Keleş. koronavirüsü İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu.na bağladı.

Sayfa 414/1003 İlkİlk ... 314364404412413414415416424464514914 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •