Sayfa 465/1001 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    İspanya da da 900 kişi kadar azalmış yeni, hasta sayısı....

DÜN.... 3925
    BUGÜN... 3107

Almanya da bile 166 kişi kadar azalmış yeni hasta sayısı.....

dün 2516 - bugün 2350
    İtalya ve İspanya da vaka sayilarindaki zirvenin Pazartesi ya da Sali gunu gorulmesi bekleniyor. Tabi Cumartesi gunu gorulmuste olabilir ki insallah oyledir.

Saglik sisteminin rahatlayabilmesi icin iyilesme ve olu sayilarinin yeni hasta sayisindan fazla olmasi, yani aktif vaka sayisinin azalmasi lazim.

İnsanlari evde tutmak elbette ise yarayacak. Bir sure daha devam edecektir bu. Tabi iste esas soru ya sonrasi. Eski duzene hemen donulecek mi, sonuclari ne olacak tam bir muamma. Cinde ne oldugunu bilmedigimiz icin ilk ornekler İtalya ve İspanya olacak gibi.

2. Şimdi Merkel abla karantinada mesela inşallah olmazda bizdede reis karantinaya alınsa veya kötü senaryo bu virusden ölse Allah'ın rahmetine kavuşsa ne olur ülkenin hali !!!😰😰

3. Hafta sonu yazılan çizilenlere bakınca dayı

Yarın Çok gaddarca ve haince davranmasını bekliyorum

Palaların

Özellikle bunu yüzdesel anlamda vurursak 100 kişiden 90 kişisi yarın sağa atlayacak pala sol vuracak 👌🏻

Ters köşe yapacak DİE sezinliyorum

Yatırım Tavsiyesi değildir
    Al tut Sat tavsiyesi içermez
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Şimdi Merkel abla karantinada mesela inşallah olmazda bizdede reis karantinaya alınsa veya kötü senaryo bu virusden ölse Allah'ın rahmetine kavuşsa ne olur ülkenin hali !!![emoji27][emoji27]
    Liderlerin cogu yasli. Hepsi risk altinda.

Ve aşı bulunana kadar geçen sürede ölümlerin devam etmesi 1 milyon 100 milyon kısacası bu bir şekilde olacak önlem alınmadı diye yada yeni dünya düzeni diye

Saygılar

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Hafta sonu yazılan çizilenlere bakınca dayı

Palaların

Özellikle bunu yüzdesel anlamda vurursak 100 kişiden 90 kişisi yarın sağa atlayacak pala sol vuracak [emoji1305]

Bende oyle bekliyorum. Dalip cikacak ama cuma kapanis pzt nin direnci olacak.

7. ilk once sunu belirteyim pozisyonum yok ..

ama bu baslikta virus haberlerini pompalayanlarin %99 u short pozisyonu olanlar bu belli cunku a ulkesinde 2 kisi olmus olu sayisi firladi basligi ile buraya tasiyorlar

bana gore bu hafta son . sonrasinda her yer yemyesil . daha sonra biraz daha verme ikilip dip sonra ver elini uzay

Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Hafta sonu yazılan çizilenlere bakınca dayı

Palaların

Özellikle bunu yüzdesel anlamda vurursak 100 kişiden 90 kişisi yarın sağa atlayacak pala sol vuracak ����

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8. Dünya galiba cidden yumağı yedi. 2008i geçtim artık umuyorum 1929 benzeri bir yere gitmiyordur global ekonomi. Millet perişan oldu resmen daha simdiden. Keske hızlıca cözülebilse de rahatlasa ortam.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 465/1001 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •