Sayfa 122/1001 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Bakan Koca : BUGÜNE KADAR toplam 20.345 test yapıldı, 1.236 tanı kondu, hepsi yaşlı 30 hastamızı kaybettik. Hastalık ülkemizde yokken, “yok” dedik. Şimdi gün gün durumu açıklıyoruz. Şeffaflığımızla sizi tedbire de davet ediyoruz. Tedbirli olalım. Bu ülke, bu tehdide yenik düşmeyecek.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Türkiye İş Bankası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında şubelerindeki gişelerden yarından itibaren saat 12.00-17.00 arasında hizmet verileceğini duyurdu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla, Koronavirüsle Mücadele Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik İlave Tedbirler konulu genelge Resim Gazetede yayımlandı

Genelgeyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemleri uygulanabilecek.

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Yok duymadın, uyguladın....

Diyanet işleri başkanı : KOVID-19 salgınının bir an önce son bulması ve hastalarımızın şifaya kavuşmaları niyazıyla yarından itibaren yatsı ezanı sonrası tüm camilerimizden dua sesleri yükselecektir.Vatandaşlarımızı evde kalmaya, tedbirlere hassasiyetle uymaya ve tek yürek olup dua etmeye davet ediyorum.

Garanti Bankası, 23 Mart itibarıyla şube çalışma saatlerini 12.00-17.00 olarak değiştirdi

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Koca : BUGÜNE KADAR toplam 20.345 test yapıldı, 1.236 tanı kondu, hepsi yaşlı 30 hastamızı kaybettik. Hastalık ülkemizde yokken, “yok†dedik. Şimdi gün gün durumu açıklıyoruz. Şeffaflığımızla sizi tedbire de davet ediyoruz. Tedbirli olalım. Bu ülke, bu tehdide yenik düşmeyecek.
    Bu güne kadar yapıldığını belirttiğin test sayısını Güney Kore bir günde yapıyor...
    O test kitlerini eczanelere dağıtsan, parasıyla 20 -30 TL neyse vatandaş alsa, 15-20 dakikada durumunu öğrense, pozitifse en yakın hastaneye başvursa...
    Grip olan, eczaneden teraflu alıyor, dişi ağrıyan gargara alıyor, hamile olup olmadığını öğrenmek isteyen hamilelik test kiti alıyor... Reçetesiz.. Korona testi kitini eczanelerde satsanız.. vatandaş alsa uygulasa, pozitifse hastaneye başvursa ne olur?...

8. Çok yerinde olur...
    Ama ne yapalım 65 yaş üzeri olanları sokakta yakalayalım 3.150 TL yı tahsil edelim.
    Alkollü araç kullanmanın cezası 1200 küsür TL, 65 yaş üzeri olanın dışarıya çıkma cezası 3.150 TL.
    Ört ki ölem...

Sayfa 122/1001 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •