Sayfa 498/1001 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598998 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Taban olmasi icin su anda bir gerekce yok ama su an ki tabloya gore 3000 gap olasi. Cunku bu aralar dow ile korelasyon halinde bist.

Sabaha belki durum degismis olur kimbilir.
    Sevgili dostum dediğin gibi biz tamamen dow ile koreleyiz 17900 dow bist 100 79000 saygılar esen kal.

biz dow ile değil dax ile korele gidiyoruz. Beni dax endişelendiriyor açıkçası.
    En çok ihracat o bölgeye çünkü.

3. BM örgütünün bir sürü kuralı var, insan hakları, savaşlardaki kurallar vs.

Ülkelerin sağlık sisteminin başka ülkeler için risk olduğu görüldü, globalcilerin eline bir koz geçti gibi, şu noktada belirli bir sonuç alana kadar köpürtüp devam etmeleri olası. Mesela borsalara destek atmamak hatta tam tersine düşüşü desteklemek gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Taban olmasi icin su anda bir gerekce yok ama su an ki tabloya gore 3000 gap olasi. Cunku bu aralar dow ile korelasyon halinde bist.

Sabaha belki durum degismis olur kimbilir.
    temem anladık cortcusunuz , ne güzel hayaller 3000 puan gapler felan...... logcuların tavan beklediği gibi taban beklemeler , pazartesi sendromu cart curt , nasılolsa dow rüzgarınıda da arkanıza aldınız cuma 3-4 bin puan düştü , Türkiye de ölü sayısı 9 dan 21 e yükseldi , pazartesi paralar cepte nede olsa corta oynadık , her yer trolll 8 saat ara ile nöbet değiştiriyorlar , gece vardıyası bir grup nik , akşam vardıyası bir grup nik avatarlar belli gerçekten bir meslek haline gelmiş , basın medya da arkanız da haber olmayınca korana korona , aman iyiki öğrendik bu kelimeyi , iki aydır korana kelimesini ezberliyoruz. aman telef etmeyin sakın bir harfini bile yanlış telaffuz etmeyin , zebil etmeyin korona korona tıbbi bir terim , eski dilde bab-ı ali derlerdi ..... çok önemli bir kelime korona artık bu kelimeyi öğrendik artık yeni grip konusunda doktorlar kadar bilgiliyiz , yeni virüs korona adını öğrendik ezberledik artık enfeksiyon profları kadar grip hakkında konuşabiliriz yazabiliriz kim mi bunlar başta cortcu troller sonra hepimizzzzzzzzzz.Sonuş ha ha ha ha ha ha ha ha işte bu bizim küçük dünyamız ceviz kadar büyüklüğünde egolarımızın içinde 3-5 kuruş corttan para kazanabilmek için kendimizin bile inanmadığız hayali olumsuzlukları paylaştığımız dünyamız.

Gerçek mi istiyorsunuz yarın en fazla eksi 1000 puan sonra toparlanma ve yatay 83500 güçlü destek hemen 84 bin üzerine zıplayacaktır neymiş o taban maban ısmarlamı bu son söz PİYASANINDIR.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

sazeli sen de o kadar ümitkâr olma. daha piyasanın satacak hikayesi var. 10bin puan satsa satar.
    Bizdeki durum farklı onbinlerce hizmet sektörüne ait işyeri kapalı.
    Çok tetikte olmak lazım. Bir yöne ısrar anlamsız. Benim long maliyetim çok güzel olduğu için rahatım ama piyasa bariz short.

6.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    sazeli sen de o kadar ümitkâr olma. daha piyasanın satacak hikayesi var. 10bin puan satsa satar.
    Bizdeki durum farklı onbinlerce hizmet sektörüne ait işyeri kapalı.
    Çok tetikte olmak lazım. Bir yöne ısrar anlamsız. Benim long maliyetim çok güzel olduğu için rahatım ama piyasa bariz short.
    Çok olumsuz bir şey yok salgın normal seyrin de devam ediyor.Çin atlattı diğer ülkelerde atlatacaktır.Ölüm sayısını azaltmak için tedbirler alınıyor alınmalı bunlar normal şeyler yani , yakalanıp ölen yaşlı ve solunum yetmezliği olan hastalarda var.Yani bu da kader oluyor yani yapacak bir şey yok demek ki bunlar da normal.Son konu işyerleri kapanıyor , berberler , restorantlar ewet buralarda para kazanamayan insanlar , maddi kayıplar olacak burada hem fikiriz .... ekonomiyi etkileyen bölüm burası şimdi buna çare ne derseniz ...........bunun çaresi ancak devlet yardım edebilir ...... bu konuda devletimiz adımlar attı inkar etmeyelimm ..... beğeniriz beğenmeyiz ayrı konu yeterli mi ??? yetersiz mi ????? bunlar ayrı konu devlet yardım edebilir yada işletme sahiplerinin maddi gücü yüksekse bu zorluğu kendisi atlatabilir bunların hiç bir yoksa iflas eder.Günlerimiz öyle her gün para kazanarak geçecek diye bir şey yok dünya hali her şey olur.Hayat aynen borsa gibi inişler çıkışlarla doludur , düz bir çizgi değildir ama bu kriz insanlara çok şey öğretti , tasarrufu öğretti , kara günler için kenarda köşede paramızın olmasının önemini öğretti , hijyeni öğretti , temizliği öğretti 1-2 ay önce marketler sabun doluydu kalmadı raflar boş , insan düşünüyor koronadan önce insanlar tuvalet temizliği yapmıyormuydu diye , hayat ne kadar kötü olursa olsun öğreneceğiz arkadaşlar , dürüstlüğü , temizliği , israf etmemeyi öğreneceğiz.1 pirinç tanesini israf etmiyorsan sen insansındır.Bu cimrilik değildir.En kral yemeği kebap bıda yiyeceksin ama 1 pirinç tanesini de israf etmeyeceksin.kalın sağlıcakla yine çok konuştum.Malum prostat uyku ikinci fasıl kalın sağlıcakla .Troller hepimiz aynı gemideyiz battık çıktık milleti fazla panikletmeyin.Sizede iyi geceler.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

7. Tatsız..hem de çok.

Esen kalın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,232
    günaydın, hayırlı günler.. ))

Sayfa 498/1001 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri