Daha kaça kadar düşer ? 3 liralar bana göre uygun. ne dersiniz ? anket mi yapsak.
Daha kaça kadar düşer ? 3 liralar bana göre uygun. ne dersiniz ? anket mi yapsak.
arkadaşlar öğrendiğim bilgiler iç açıcı değil size söyliyeyim. ben bunları duyuyorsam o koskoca yatırım firmalarını ve sahipleri neler duyuyordur. konu halktan saklanıyor. bende halka yazayım dedim ama halkcafe sanırım halkbankın yanlış yere yazdım.
Teşekkürler. Şahsi fikrim ABD ile olan ilişkilerde bağlı olarak, HALKB için %5 aşağı riski göze alarak bu seviyelerden en az 1/3 hisse alımı yapılabilir. 0,70 cent yabancılar için uygun fiyat ve eğer takasları incelerseniz 43 ün altına inmemekte direndiğini göreceksiniz. Ayrıca bugün bankadan geri alım süprizi bekliyorum.
Not: Yatırım tavsiyesi içermez
2 gün önce üye olup, duyumlarınızı yazacaksanız hiç yazmayın daha iyi.
Burada duyumlardan çok, kaynağından alıntıyla haber paylaşılıyor.
Değerli duyumlarınız size kalsın. Yorumunuz varsa, size aitse buyrun paylaşın.
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kişisel görüşüme göre borsadan 2 yıl bir şey beklemeyin. halkbank 7,4 den düşerken borsalar zirvedeydi. borsalar öyle 2 günde toparlamaz. zamanla olur. corona konusu düzelecek, ekonomi rayına oturacak, dava gelişme gösterecek ölme eşşeğim ölme. arada başka krizlerde atlatırız ben size diyim. idlib vardı birde o ne oldu.
Yer İmleri