Sayfa 433/1003 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by hasanaslan66 Yazıyı Oku
    Teşekkürler. Şahsi fikrim ABD ile olan ilişkilerde bağlı olarak, HALKB için %5 aşağı riski göze alarak bu seviyelerden en az 1/3 hisse alımı yapılabilir. 0,70 cent yabancılar için uygun fiyat ve eğer takasları incelerseniz 43 ün altına inmemekte direndiğini göreceksiniz. Ayrıca bugün bankadan geri alım süprizi bekliyorum.
    Not: Yatırım tavsiyesi içermez
    Bence yapılmaz ama borsa açık istediğiniz oranda alabilirsiniz. 7.4 liradaki risk neyse şu andaki risk 3 kat daha fazla. belkide 30 kat daha fazla. farzet dava kötüye gitti 3 lira altına bile sarkabilir. haa değeri 30 lira dersin o ayrı çünkü burası borsa...

Icimizi karatma yahu. Oteki bankalarin yarisi dusuyor, cunku devlet destegi var bankaya. Ayrica kac senedir dovuldu, defolup gicek defoldu.

3.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    ilaç,gıda ,teknololji ayrıştı endeksten.
    endeks ikili dip tutarsa sorun yok, tutmazsa onlara da satış gelecektir.

4. Arkadaşlar merhaba, elimdeki halkbankların büyük çoğunluğunu garantiye geçirdim.
    Başlığı takip etmek için sembolik bir miktar bıraktım sadece.

Giren girdi, bundan sonraki mesele dönüşte hangi hisse daha hızlı gider onu bulmak.
    Yüzde sekiz yemiş garanti ve akbank bana halkbanktan daha cazip geldi.

Bodoslama düştüğümüz için trade de edilmiyor, dibini bulup iniş çıkışlara başlayana kadar hayır yok borsadan.

Sonumuz hayrolsun, kalın sağlıcakla..

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ic acici birsey hicbir tarafta yok maalesef.
    bu kadar olayda beni rahatsız eden 2 cümle oldu.
    1. trumpın çin ile birinci faz anlaşması tamamlandı ikinci faza geçme haberi.
    2. geçenlerde çin in virüs hakkında yaptığı açıklama abd yönetimini şeffaf olmaya çağırıyoruz dediği konu.

bence ekonomik savaş ticari, teknolojik, biolojik devam ediyor.
    Halkbank yatırımcısı banane diyebilir ama borsada işlem gördüğü için etkileniyor.

6.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba, elimdeki halkbankların büyük çoğunluğunu garantiye geçirdim.
    Başlığı takip etmek için sembolik bir miktar bıraktım sadece.

Giren girdi, bundan sonraki mesele dönüşte hangi hisse daha hızlı gider onu bulmak.
    Yüzde sekiz yemiş garanti ve akbank bana halkbanktan daha cazip geldi.

Bodoslama düştüğümüz için trade de edilmiyor, dibini bulup iniş çıkışlara başlayana kadar hayır yok borsadan.

Sonumuz hayrolsun, kalın sağlıcakla..
    Halkbank karlılık ve dava açısından en geriden en az yükselişi gösteriyor. Mantıklı bir seçim yapmışsın.
    tepkisi hızlı ve tavan gösterebilir paralelinde akbank olabilir. korelasyonları sağlamdır.

7.  Alıntı Originally Posted by frt77 Yazıyı Oku
    2 gün önce üye olup, duyumlarınızı yazacaksanız hiç yazmayın daha iyi.
    Burada duyumlardan çok, kaynağından alıntıyla haber paylaşılıyor.
    Değerli duyumlarınız size kalsın. Yorumunuz varsa, size aitse buyrun paylaşın.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    21. yüzyıldayız hala 2 gün önce üye olmaktan bahsediyorsun arkadaşım.
    Bırak sataşmayıda konular hakkında bilgi aktar.

Alıntı Originally Posted by Burak84 Yazıyı Oku
    kişisel görüşüme göre borsadan 2 yıl bir şey beklemeyin. halkbank 7,4 den düşerken borsalar zirvedeydi. borsalar öyle 2 günde toparlamaz. zamanla olur. corona konusu düzelecek, ekonomi rayına oturacak, dava gelişme gösterecek ölme eşşeğim ölme. arada başka krizlerde atlatırız ben size diyim. idlib vardı birde o ne oldu.
    Gardaş sen bize birşey deme halkbanka yatırım yapmış ortaklar burada ekonominin ordinaryüsü oldu o yüzden birşey deme sen

Sayfa 433/1003 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •