Sayfa 442/1003 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Bilim kurulu acaba İstanbul'da sokağa çıkma.yasağı mı uygulayacak?

New York'ta ki sokağa çıkma yasağını unuttu galiba ABD endeksleri?

Herkese iş güç sabır diliyorum.bu süreçte yiyecek ekmeği olmayanlar var. Dün sabah pazara gittim, fiyatlar 2-3 katıydı.parası olmayan insan eve kapanmaz.zaten parasızım neyden korkacağım der.

İşyerleri kapanıyor , iflaslar gelecek. Dün birkaç işverenle konuştum. 3 aydır çin'den malzeme gelmediği için üretim yok.stoklar sıfır.

Biran önce ilaç.DSÖ ve Abd ilaç için pazarlık peşinde galiba.
    Ölümden değil korkum, insanları perişan görmek kanser eder.

2.  Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    Bizim banka piyasadaki hisselerin yarısını toplasa keşke 300 350.milyon lot olsa yeter piyasada
    Geçmiş geri alımda çok faydalı olmadı bununda olacağını sanmıyorum.Bedelsiz sermaye artışı ABD'deki davanın çözümü,kamusal fonların yapacağı hisse alımı daha faydalı olabilir.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3. Tohum (dolar) fed sonrası eski yerine tekrar geldi. Fed bir şeyler alıyor ama kendine hiristiyan o, gelip pegasus alsın sıkıyorsa. Burada kötü olan şey, insanlar birbirinden uzaklaşıyor, sosyal devlet zaten artık kalmadı. rejimler değişecek ama nerde değişir onu bilmek zor. İlk aday İran olacaktır. 8,5 milyon yola dökülmüş, nevrua gidiyor. Nevruz değilde o gittikleri yer mezar gibi geliyor bana, günlük 150 ölüm oda sadece sayılan.

4.  Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    Bilim kurulu acaba İstanbul'da sokağa çıkma.yasağı mı uygulayacak?

New York'ta ki sokağa çıkma yasağını unuttu galiba ABD endeksleri?

Herkese iş güç sabır diliyorum.bu süreçte yiyecek ekmeği olmayanlar var. Dün sabah pazara gittim, fiyatlar 2-3 katıydı.parası olmayan insan eve kapanmaz.zaten parasızım neyden korkacağım der.

İşyerleri kapanıyor , iflaslar gelecek. Dün birkaç işverenle konuştum. 3 aydır çin'den malzeme gelmediği için üretim yok.stoklar sıfır.

Biran önce ilaç.DSÖ ve Abd ilaç için pazarlık peşinde galiba.
    Ölümden değil korkum, insanları perişan görmek kanser eder.
    Valla Abdurrahim Albayrak pozitif haberi doğru ise, bir defa kafadan tüm galatasaraya yayılmıştır, adamda yanaktan öpme sarılma, bacak atma hastalıkları var, birde bu olursa seyret. İstanbul giriş çıkış yasağı ülke yasağından iyidir. Bence istanbul önemli ve kaybedilmemeli. yasaksa yasak gelsin.

5. kurala uyarız uymayız bilmiyorum, hazır daha kötü olmadan ben yazayım. 82 bin önemli borsa için, bu gercek. ama olağan dışı bir krizde 50-60 binler çok gerekci değil, devlet el değiştirmeyecekse 72 bin rakamı önemli. olmazsa hisse piyasasına 95 bin güvenli yer üstünde girişler başlar. Bir sürü değer izleniyor, asıl değer sokakta, fedde değil, sokak hareket kazanırsa hayat normale döner.

6. borsanın dönmesi için HUBCW nin ilk değeri 3 liraya gelmesi de diğer bir gösterge. henüz direniyor.

"Dunya kadar malim olacagina, findik kadar HUBum olsun" demis sair. Kagit 15 kat gitti, orda da bir zahmet birleri bir yerlerden satsaydi.

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Valla Abdurrahim Albayrak pozitif haberi doğru ise, bir defa kafadan tüm galatasaraya yayılmıştır, adamda yanaktan öpme sarılma, bacak atma hastalıkları var, birde bu olursa seyret. İstanbul giriş çıkış yasağı ülke yasağından iyidir. Bence istanbul önemli ve kaybedilmemeli. yasaksa yasak gelsin.
    Sayın Kızıldağ
    ABD 2. Çeyrekte %12 işsizlik olacağı deniliyor.bunun anlamı nedir?
    Çıldırmamak elde değil .biran öce ilaç.
    İran veyahut çin ilacı bulursa , para göz DSÖ kabul etsin.
    Benim DSÖ tanıdık yok, sen arasan kabul etseler( tırta bağladım)
    Dsi 'de tanıdık var.uyar mı?

Sayfa 442/1003 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •