A para'da analist var.
FED bıçaklı kavgaya F35 ile müdehale ediyor diyor (mecburiyetten)
A para'da analist var.
FED bıçaklı kavgaya F35 ile müdehale ediyor diyor (mecburiyetten)
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
dolarda faiz geliri yok.. ancak teminatın nemalanması ise bahsettiğin o oran sürekli değişiyor.. takasbank genelde merkezin belirlediği orana çok yakın bir orandan nemalandırıyor.. viop ekstresinde belli oluyor.. açıkçası pek takip etmiyorum , ayrıca nemanın stopajı da değişiyor (TL yi özendirmek için yapılan ayarlamalar kapsamında)..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Italy reports 743 deaths in second-deadliest day since outbreak
Son 2 saat hacim arttı ama senaryo bence hala aynı. Yarın bir şekilde bahane bulur gaplı açılışa.
Bugün sadece 1.500 puanına iştirak edebildim bu rallinin ama yine de hiç yoktan iyidir. Nasılsa bu volatilite uzun süre daha devam edecek gibi görünüyor.
Temel senaryom aynı. 2008 gibi aylarca süreceğini düşünüyorum dip oluşturma sürecinin. 10.000-15.000 puanlık ralliler sonrası yeni dipler.
Daha çıkış başlamadı uzuncu arkadaşlar... Macd al verene kadar 99 ları tekrar görürüz... Ayrıca macdın bulunduğu değerlere göre en az 4-5 ay yatayda gider geliriz.... Bugün direnç bölgesine atak yaptık... Dow da aynı şekilde dirence dokundu... Anında çıkış moduna geçmeyin bence
Yer İmleri