Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İtalya'da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) ölenlerin sayısı son 24 saatte 743 artarak 6 bin 820'ye yükseldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Şunu mutlaka biliyorsunuzdur. Borsayı yukarıda tutmak için sportifleri gazlarsınız.
Şimdi esas soru.
Şu ortamda sportiflerin gitmesi için zerre kadar neden var mı dır?
Keza kumarı seviyorsanız bir kaç gün takılıp çıkarsınız. Zamanlama iyi olmazsa yine hüsran. Hep böyle olmuştur.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Şunu yazmadan geçemiyeceğim,belki bir okuyan olur.
T.C Kurulduğunda beri gerçekten salgın hastalıklar da diğer ülkelere göre çok başarılı olmuştur.
Geçmişte nüfus az olduğundan,kitlere ulaşmak daha kolay idi. Şimdi öğle değil.
Temennimiz bir önce aşının bulunması. Diyelim bulundu. Uygulaması izdiham yaratacaktır. Sağlık bakanlığının bugünden ,aşı bulunmuş gibi şimdiden seyyar merkezler hazır etmesi gerekir.
Mutlaka ki düşünüyorlardır da! Ben yine yazayım dedim,belki okuyan olur.
Yer İmleri