Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
Şu ASELSAN'ı çok abartıyorlar.. sağlamlığını gezi olaylarında gördük hiç unutamam bende o sıra ASELSAN vardı ve çift taban yedi . uzun süre belini doğrulatmadı . azalmış zararı görünce kaçtım. Şimdi de yine yağlaması en bol yapılan senet .eyfel kulesine bindiriyorlar yolcuları bir senet sürekli yükselmez yükselemez.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Grafikten bir kaç nokta açıkça görülüyor
basit teknik detaylar diye de yazmadım birincisi çanak (fincan) formasyonunu kıran hisse uzun vadede yani aylık grafikte (yıllık olarak diyebiliriz) çanak yüksekliği kadar çıkmış mı? çıkmış hatta az biraz geçmiş tam bu arada birileri pazarlamalı ki ekmek yesinler değil mi?
##bedava peynir fare kapanında olur##
çok ilginç
son 1 yılda en çok getiren senetler nedense bilançoları hep ekside olanlar veya son bir kaç yılını zararla kapatmış olanlar veya öyle gösterilenler
mesela Brmen,(uzun grafigine bir bakın )
veya EDIP
her nedense küçük yatırımcıya çakma peşinde hepsi kısa vade olsun uzun olsun
###2018-2019 için o kadar video lu kanıt koydum ki o kadar resim koydum ki kriz için artık yoruldum adamlar yorulmadı çünkü
AYLIK milyonlarca lira faiz zararı yazıyorlar bu da buralarda yorum yazanların maaşlarını eksik almaları demek###
###dolar Japon yeni euro veya CHF grafikleri eklemedim mi TR den para sadece Dolar ile çıkmıyor###

##şuan en mantıklısı hazır daha faizler düşükken aylık 1,1% ile bankalardan kredi çekmek adı her ne olursa olsun elinizi güçlendirmek
ve bunu FON veya aylık vadelide tutarak zararı düşürmek yükseldikçe viop satıp örnek bizleri kandırmak için 100bin üstünü gösterirlerse veya krize kadar döviz vadeli yapıp diplerden sabırla yavaş yavaş mallanmak##tabii ödenebilecek kadar kredi çekmek
adamın aylık maaşı 10bn gidip aylık ödemesi 20bin olan kredi olmaz##

mantıksız mı? bir kaç çevremdeki eleman bu şekilde yaptı bir kaçı dayanamadı psikolojisine yenik düştü mal aldı aldıkları gibi portfoylerinin 3te1ini kaybetti.En önemli olay ekonomide Zaman-sabır-irade-psikoloji
##hergün televizyon sizleri telkin etmiyor mu örneklerle
"gel gel mal almalısın çok ucuzuz<"
"bedavayız gel ki gör ...nı"
veya "gelişmekte olan ekonomilerde en iyiyz"
nedense televizyonlar Kriz ortamlarında "gelme pahalıyız hemen sat " diye telkin etmekteler ve bilinç altı mesajlar vermekteler ###

##birileri nedense çatlıyor sinir oluyor vatandaşın bilinçlenmesine bu şekilde bilinçli düşünebilen vatandaş olursa
Kriz daha büyük çaplı olur savaşlar uzun sürer### zaten teknik analizin temellerine görede dipler ve tavan süreleri grafiklerin gelecekteki zamanlarında uzun sürmelidir yoksa ekonomik temeller yıkılır,üniversitelerde okutulmaz##