Sayfa 830/1001 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,633 - 6,640 arası.

Konu: Viop - XIV

1. Tüm gün burda bi ton msj yazıp işkembeden sunu aldım sattım diyenlerin matriksi dahi yok pasta vs istiyorlar en çok bu garibime gidiyor
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

2. Slm arkadaşlar nasıl gidiyor paraları çoğaltan kasaları dolduranları görelim

3.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    kuralı nedir ?

basit = simple ortalama değil mi.

eğer bende yanlış varsa tüm formülleri değiştireyim.

Çok fark edeceğinden değil ama golden/death cross' larda basit hareketli (50x200) ortalama kullanılır...

İşin kitabı boyutu bu, ama sen üssel kullanırsın, ağırlıklı kullanırsın, üçgensel, harmonik kullanırsın...

Onlar belki daha iyi sonuç verir ama o zaman golden/death cross değil de yeni bir isim de kullanman lazım...

4.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    kuralı nedir ?

basit = simple ortalama değil mi.

eğer bende yanlış varsa tüm formülleri değiştireyim.
    https://www.yatirimkredi.com/ussel-h...esaplanir.html

Basitce anlatmis abi burada

5.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Dow biraz gevşedi. Shortlayanlara bol kazanç.. topik kazansın ki neşeler yerinde olsun. Terste kalınca insanın yazası gelmiyor
    Şimdi gevşemesi,yarında çıkış getirir

6. Kimse boşu boşuna gaza gelmesin, dünyada borsalar uzun vade ayı piyasasında artık. Büyük dünya endeksleri tepeden paldır küldür %40-45 yeşillik olsun diye düşmedi.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Tüm gün burda bi ton msj yazıp işkembeden sunu aldım sattım diyenlerin matriksi dahi yok pasta vs istiyorlar en çok bu garibime gidiyor

Beni yakaladı arkadaşlar, siz kaçın...

İki defa gece seansında islem yaptim birinde 3700 puan digerinde 4300 puan gap gecirdi şarapsız.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 830/1001 İlkİlk ... 330730780820828829830831832840880930 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •