Bddk: Ticari ve diğer krediler 20 mart itibarıyla 2 trilyon 232 milyar tl(önceki 2.185t)
Bddk: Ticari ve diğer krediler 20 mart itibarıyla 2 trilyon 232 milyar tl(önceki 2.185t)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bddk: Takipteki alacaklar 20 mart itibarıyla 153,6 milyar tl(önceki 152,8mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bddk: Yurt dışı yerleşikler adına saklanan menkul değerler 20 mart itibarıyla 74,17 milyar tl(önceki 73,1mlr)
*bddk: Yurt içi yerleşikler adına saklanan menkul değerler 20 mart itibarıyla 289,2 milyar tl(önceki 288,6mlr
ÖSYM Başkanı : Değerli adaylarımız,
2020-YKS 25-26 Temmuz tarihlerinde uygulanacaktır.
[emoji419]TYT [emoji3591] 25 Temmuz
[emoji419]AYT ve YDT [emoji3591] 26 Temmuz
tarihlerinde gerçekleştirilecektir.
Adaylarımız rahat olsun. Oluşabilecek her duruma karşı, tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz.
ÖSYM Başkanı : YKS tarihlerininin ertelenmesiyle değişen, güncel sınav takvimimizi adaylarımızla ve kamuoyuyla paylaşacağız.
*fed/powell: Kredi akışını sağlamak için gereken her adımı atmaya hazırız, bunu agresif şekilde yapmaya devam edeceğiz
fed/powell: Cari kriz, tipik bir ekonomik daralma değil
fed/powell: Virüs kontrol altına alındığında güven geri dönecek
fed/powell: Bir resesyon içinde olabiliriz, öncelik virüsü kontrol altına almak
Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı: Virüsleri Allah yarattı
Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, 'Allah virüsleri insanların belli bir sayının üzerinde çoğalmaması için yarattı' dedi.
https://haber.sol.org.tr/turkiye/vid...yaratti-283605
Adam haklı,dağılabilirsiniz...
Maaşını hak ediyor..
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Cumhurbaşkanlığı kararına göre tütün yerine geçen maddelerden yapılmış sigaraların yüzde 40 olan ÖTV tutarı yüzde 80'e yükseltildi
İstanbul’da 4 noter ofisi karantinaya alınmış.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri