Artan

57,00 49.45 18:10
32,56 10 18:10
5,28 10 18:10
78,65 10 18:10
42,24 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 18:10
146,70 -9.94 18:10
19,40 -9.94 18:10
10,69 -9.94 18:10
323,50 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.605.207.559,09 18:10
8.186.928.980,50 18:10
8.168.381.873,70 18:10
6.502.315.631,32 18:10
6.415.017.036,70 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7935 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Burgan 11.25 hangi vade için verdi?
    güldüren hesap günlük faiz.

2. Bu hafta şubeden ( vezneden ) yüklü nakit alan var mı ? Misal 40 bin dolar çekmek için ne yapmak gerek ?

3. Bugün bloomberght de öğle Ali Çağataya konuşan SUR yapı ceo su '' millet can derdinde iken bankaların mevduat faizi ödemesi kabul edilemez. Faiz ödemeleri kaldırılmalı. '' diyor. Sonra da kendine yontarak '' bizim 2 AVM kapatıldı, bunun güvenliği, suyu- eltriği var. bakımı masrafı var. Kirada alamıyoruz. Devlet zararımızı karşılasın '' diyor. Aynı adam , benim tasarrufuma ödenen faizi kabul etmiyor ama kendi şahsi zararını devletten istiyor.

faiz kalksın ki dandik inşaatlarını satacak ortam oluşsun. Bunlar ekrana çıkıyor ama işsiz, garibanı seslendirecek olanlara bırakın ekranı tıwıtter bile yasak.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün bloomberght de öğle Ali Çağataya konuşan SUR yapı ceo su '' millet can derdinde iken bankaların mevduat faizi ödemesi kabul edilemez. Faiz ödemeleri kaldırılmalı. '' diyor. Sonra da kendine yontarak '' bizim 2 AVM kapatıldı, bunun güvenliği, suyu- eltriği var. bakımı masrafı var. Kirada alamıyoruz. Devlet zararımızı karşılasın '' diyor. Aynı adam , benim tasarrufuma ödenen faizi kabul etmiyor ama kendi şahsi zararını devletten istiyor.

faiz kalksın ki dandik inşaatlarını satacak ortam oluşsun. Bunlar ekrana çıkıyor ama işsiz, garibanı seslendirecek olanlara bırakın ekranı tıwıtter bile yasak.
    Bankadaki paranı istemediğin dua et, bu kadar yüz buldular astarı da isteyecekler tabiki...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün bloomberght de öğle Ali Çağataya konuşan SUR yapı ceo su '' millet can derdinde iken bankaların mevduat faizi ödemesi kabul edilemez. Faiz ödemeleri kaldırılmalı. '' diyor. Sonra da kendine yontarak '' bizim 2 AVM kapatıldı, bunun güvenliği, suyu- eltriği var. bakımı masrafı var. Kirada alamıyoruz. Devlet zararımızı karşılasın '' diyor. Aynı adam , benim tasarrufuma ödenen faizi kabul etmiyor ama kendi şahsi zararını devletten istiyor.

Bir de merkez faizi sıfıra indirsin dedi ya koptum o anda )))

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku

Bu kanala cikan herkez faiz düşmani beton sevdalısı borsa degnekcisi nefret ediyorum bu kanaldan seyretmiyorum yıllardır.

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bu kanala cikan herkez faiz düşmani beton sevdalısı borsa degnekcisi nefret ediyorum bu kanaldan seyretmiyorum yıllardır.
    Sizinle aynı fikirdeyim. Çok uzun zamandır herkesin konuştuğunu duyuran, farkındalık ve rasyonelite adına bişey üretmeyen bir kanaldır.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •