Sayfa 118/1003 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Viop - XV

1. Daha önce yazdım galiba ama vademin ne zaman dolacağını bilemem. Geçen bir üye agnostiştiklerin de cennete girebilmesi lazım demişti.

Cennete girmekten daha zaruri olan şey orada vakit geçirecek bir arkadaş. Bunu iblis ısrar ile yazdırmıyor, ben yazayım. Bir tane ahiretlik ile cennette beraber olmak üzere anlaşmak lazım. Erkek kadın genç yaşlı fark etmez. Orada sonradan ihtiyaçsız insanlar arasından dost arkadaş bulmak gerçekten zor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın görevine son verilerek, yerine Adil Karaismailoğlu atandı
    Sapır sapır dökülecekler. Hepi topu aynen...

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Daha önce yazdım galiba ama vademin ne zaman dolacağını bilemem. Geçen bir üye agnostiştiklerin de cennete girebilmesi lazım demişti.

Cennete girmekten daha zaruri olan şey orada vakit geçirecek bir arkadaş. Bunu iblis ısrar ile yazdırmıyor, ben yazayım. Bir tane ahiretlik ile cennette beraber olmak üzere anlaşmak lazım. Erkek kadın genç yaşlı fark etmez. Orada sonradan ihtiyaçsız insanlar arasından dost arkadaş bulmak gerçekten zor olabilir.
    Uyar madem.. İnşallah tabi... )
    Dünyevi duygularına arayışlarına mahal yok oralarda zati..

4.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın görevine son verilerek, yerine Adil Karaismailoğlu atandı
    Bir Trabzonlu gelir diğeri gelir.

Bunlar icracı bakanlık, çok ihale dönüyor.

Bizim aklımız ermez.

Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Bir Trabzonlu gelir diğeri gelir.

Bunlar icracı bakanlık, çok ihale dönüyor.

Bizim aklımız ermez.
    Kaçışları yok.. Devran meselesi..
    Döne döne )

6. Cumhurbaşkanı'na vefasız diye insanlar kızıyor, fakat vadesi dolanı göndermesi sayesinde bence hala iktidarda.

En büyük yatırımlar ulaştırmaya ama bakan reklamasyon da yapamıyor işleri de düzgün ayarlayamıyor. Koşan çalışan adamı seviyor, rehavete gireni gönderiyor. Baku-Tiflis hattını Ticaret bakanı takip ediyor oysa orası çoktan işlevsel hale gelmeliydi, yine gümrüklerde çözümü ticaret bakanı takip ediyor.

Padişahlık sisteminde sadrazam ve vezirler oluyordu, sağlam bir sadrazam bulunamadı. Şirketlerde yönetim kurulu başkanı ve ayrı bir CEO oluyor. THYAO da sürekli başkan konuşuyor genel müdürün ismi pek geçmiyor, bankalarda ise genel müdürler önde, başkanları bilen yok.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Sapır sapır dökülecekler. Hepi topu aynen...
    Gece yarısı ekspresi .

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Gece yarısı ekspresi .
    O ne ki, ötesi ötesi te içimizden dışımıza..

Sayfa 118/1003 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •