Sayfa 119/1003 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 8017 madde; 945 - 952 arası.

Konu: Viop - XV

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı'na vefasız diye insanlar kızıyor, fakat vadesi dolanı göndermesi sayesinde bence hala iktidarda.

En büyük yatırımlar ulaştırmaya ama bakan reklamasyon da yapamıyor işleri de düzgün ayarlayamıyor. Koşan çalışan adamı seviyor, rehavete gireni gönderiyor. Baku-Tiflis hattını Ticaret bakanı takip ediyor oysa orası çoktan işlevsel hale gelmeliydi, yine gümrüklerde çözümü ticaret bakanı takip ediyor.
    Kendini göndersin madem çok biliyo )
    Ki göndermektede.
    Cepleri depdelik gari yedi bitirdiler, bakanı ne yapsın ??

3.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Kendini göndersin madem çok biliyo )
    Ki göndermektede.
    Her muhalefet partisi gölge kabine hazırlamalı. iktidar değişse yeni iktidara uyacak kafada adam sayısı çok azdır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Her muhalefet partisi gölge kabine hazırlamalı. iktidar değişse yeni iktidara uyacak kafada adam sayısı çok azdır.
    Mesele önce çöpü süpürecen..

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    O ne ki, ötesi ötesi te içimizden dışımıza..
    İddia: Cahit Turhan'ın görevden alınma nedeni Kanal İstanbul Projesi'nin ihalesini iptal etmemesi
    http://independentturkish.com/node/153996

Siz Ankara'dasınız var mı duyumlarınız?

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yazın bana gelen bir arkadaşım, ben seni istediğim zaman arayabilir miyim demişti, ben de sen yalnız birisisin ona göre düşün ara demiştim. Dün aradı ben yaratıldığıma pişman oldum dedi. Normal bir durum dedim teskin ettim.

Hayatımda kırılma noktalarını sürekli arıyorum her seferinde aynı seçimi yaptığımı görüyorum.

Dün gece rüyamda sana güzel bir araba aldık dediler, siyah bir Reno 9 çok güzel modifiye edilmiş, bana bir şekilde sattılar, sonra ben dedim pişman oldum bunu istemiyorum, araba çok güzel ama sürekli bakım yapılmaz ise birden çok kötü olabilir vs.

İlk arabamı görmeden almıştım ve içime sinmemişti. Hayatta yaptığım en önemli o hata o olabilir.

Kişi içine sinmeyen bir durum olduğunda bunu açıklıkla söyleyebilmeli, malesef o zaman işin büyüsü kayboluyor, plancı adam diyorlar vs. Kişi kendine zulmediyor farkında değil.

En büyük dua şuymuş

""LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN""
    Yunus as duası balığın karnında iken yaptığı dua bu peygamber efendimizden bir rivayette her kim yunus kardesimin duasıyla dua ederse Allah cc muhakkak kabul eder buyurmuştur.(tam mealini hadisin hatirliyamadim olabilirim)

Anlamı "Kendisinden başka ilah olmaya , herturlu eksiklik ve noksanlikdan münezzeh olan Allah'ım şüphesiz ben zalimler den oldum.

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    ı ♥ n.y...
    Malesef..

Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    İddia: Cahit Turhan'ın görevden alınma nedeni Kanal İstanbul Projesi'nin ihalesini iptal etmemesi
    http://independentturkish.com/node/153996

Siz Ankara'dasınız var mı duyumlarınız?
    Kanal manal asrın palavrası yalanı.
    Doyamadılar...

Sayfa 119/1003 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz