Sabiha ucuslara kapatilmis. Yurticinde sadece thy ucacakmis. Bu pegasusu olumsuz etkilemesi lazim.
Cuma gunu tavan 34.73 iken vadelide 34.70 kapatmisti yani alim izin veriyordu. Eger pzt sert duserse bunun tahta yapici harbi cakaldir
Sabiha ucuslara kapatilmis. Yurticinde sadece thy ucacakmis. Bu pegasusu olumsuz etkilemesi lazim.
Cuma gunu tavan 34.73 iken vadelide 34.70 kapatmisti yani alim izin veriyordu. Eger pzt sert duserse bunun tahta yapici harbi cakaldir
https://www.donanimhaber.com/cin-de-..._source=Bundle
mutasyona ugrayan bi virüse nasıl olur bilmyorum etki edermi acaba bilmedigimden soruyorum,zaten aşı üretmeyen devlette kalmadı gibi![]()
DUHUL 2007...
BİZİ BİLEN BİLİR....
valla benimde anlayamadığım konu bunlar.
illa altında bir yalan veya yeni birşey deneniyor veya bunun gibi basite alıp algıyaratmaya çalışma . bu insanları bunlara iten mantık ne bir türlü anlayamadığım olay.
farz edelim yalan.
değişen ne olacak ?
para mı ? zaten adam virüs olmasada para basma yetkisi var
yaşlılardan kurtulmak mı ?
55 yaşındaki insan 5 sene sonra yine yaşlı olacak .
şimdide aşıyı bulduk. hadi bulundu aşı ama ciddi bir aşı öyle vurunca virüs falan kalmıyor hemen iyileşiyor.
ozaman bunca fantazime girecek ne var dı ?
virüsü saymıyoruz yok hükmündedir olayı nedir cidden merak ediyorum.
virusun ciddi sonuclari olacak. ulus devletler yukselecek, ab nin icinin ne kadar bos oldugu anlasildi. sinirlarin onemi vs. zaten kapitalizm ciddi bir kriz icindeydi. egemen devletler, sirketler gruplar , sancilanan bu birikimin onunde duramayacak. ancak bunu yoneten yonetecek birileri yok. onlar da yeni duruma ayak uydurmaya , kendi dumenlerine gore sekillendirmeye illa calisacaklar. trend is your friend yani.
bang bang you shot me down..
Alıntı yaptığım mesajımdaki düşünceler bizim kişisel ve entelektüel düşüncelerimizdir ve asla şu demek değildir; Bu şekilde düşünmemiz çok büyük paralar kazanmamıza engel teşkil edecek. Çünkü, çok büyük bir yalan, çok büyük bir algı operasyonu, çok üst perdeden söyleniyorsa, şundan kesinlikle emin olun ki; çok ama çok büyük bir sermaye değişimi amaçlanıyordur. Ve biz de bundan payımızı alacağız/almaya çalışacağız. Aksi durumda zaten hiçbir değişim aracının kimseye yardımı olmayacak.
Son olarak, sıradan insanların hayatları bu kadar kıymetli değildir ve prime time’da filtrelenmeden, kullanışlı hale getirilmeden yer bulamaz. Daha doğru ifadeyle, gerçek ve önemli olan hiçbir olay prime time’de yer bulamaz, konu her ne olursa olsun böyledir.
Kendi mesajımı alıntıladığım için de ayrıca özür dilerim.
Esen kalın.
cevap arayisi bence. sorunla yuzlesmek yerine. muglak varliklara gerekceyi at, ic huzura yakala boylelikle..
ornegin fiyat yukseldi, aa su grup hisseleri aldi filan.. abi fiyat yukseldi onemli olan o , nedeni cok da onemli degil. ben oleceksem ..kmisim rocke rotsu aksdfaf.
bang bang you shot me down..
Basit dusunce.
Virus yaslilari oldurecek ve ulkeler sosyal guvenlik ve emeklilikten kar edecekler
Ama sunu unutuyorlar
Tam tersine saglik harcamalari daha da artti ve artamaya devam edecek.
Komplo teorilerine inanmam. Dun haberde gordum Wuhan da hala egzotik hayvan pazarlari varmis. Bu dunya akillanmaz.
Yer İmleri