Dow weekend daha fazla satmıyor
Tobo oluşturmuş durumda şimdi
Bozulmazsa eğer.
Ama çok sert düştü
Kalkışı aylar sürebilir
Zaten bu koronda aylar sürecek.
İndexte beklemiyorum ama bazı senetler v kalkabilir
guzel pazarlar...
hafta sonuna pozisyonsuz girdim...kafa rahat...
biraz bakindim...
yavastan tekrar mallanmayi dusunuyorum...
dunya genelinde onlemlerin...ve hatta karantinalarin artmasi olumlu...
yeni vakalarda ulke ulke lineer degil ama...logaritmik egrileri olumlu gibi...simdilik...
cin verilerine guvenmiyorum...
ancak japon ve guney kore verilerine guvenilebilir...oralardaki yeni vakalardaki sert dususlere guvenilebilir...eger bu karantinaya kadar giden onlemlerle dunyanin geri kalani icin de tavizsiz uygulanirsa...japonya ve guney kore gibi olumlu yonde gelismeler gorebiliriz...
asagidaki linkte guney kore active cases grafigine e bakiniz...
https://www.worldometers.info/corona...y/south-korea/
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
Banka ve sanayii hisselerinde v kalkış zor.
Ama virüsün vurmayacağı senetler fedten dolayı v kalkabilir.
Haber gazete gıda gibi
Yahu sen nasıl bir tipsin? bu açıklamaları yapan yüzlerce koronalı hastayla çalışan doktorlar;hastalar lütfen bizi uyutun,her nefes aldığımda göğsüme cam kırıkları batıyor diye yalvarıyor diyor,insanlar nefes alamadıkları için bilinci açık boğuluyor,gelmişsin burada grip geyiği yapıyorsun,nedir amacın farklı görünmek mi?
Eminim,bir şekilde şu anda grip dahi olsan,herkes den önce hastanelere koşup korona tedavisi olmaya çalışırsın,yaşını başını almış adamlar ergen gibi konuşunca sabır sınırları zorlanıyor...
Boris Johnson
Isler iyiye gitmeden once daha kotuye gidecek
Fransa Basbakani
Onumuzde ki 15 gun gecen 15 gunden daha yikici olacak.
Trump
New York ve New Jersey de karantina uygulayabilrim
.....
Sozun ozu onumuzde ki 2 3 hafta daha zor gececek. FED muhtemelen daha fazla bara basabilirim diyecek, Trump daha fazla destege ihtiyac var diyecek.
Ben şu ana kadar,İtalya ve İspanya dışındaki birçok ülkenin,özellikle otoriter rejimlerin, vaka sayısını,hafif veya ağır şekilde sansürleyerek verdiğini düşünüyorum,dediğiniz gibi,çok katı tedbirlerde alınsa Çin içerisine kuluçka döneminde yolculuk eden milyonlarca Wuhan lının,Çin in diğer eyaletlerine yoğun bir şekilde hastalık bulaştırmamış olması pek akla uygun gelmiyor.
Yer İmleri